Χωρίς Σαλπιγγίδη τελικά στην Πορτογαλία

Χωρίς Σαλπιγγίδη τελικά στην Πορτογαλία

Γιώργος Βροντάκης
Χωρίς Σαλπιγγίδη τελικά στην Πορτογαλία

bet365

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, λόγω ίωσης, και αρχικά ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, όμως, στη συνέχεια αποκλείστηκε.

Οσοι παίκτες του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Πανθρακικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με λίγες ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και υδροθεραπείες.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και τακτικής, με διπλό στο μισό γήπεδο, μετά από ασκήσεις προθέρμανσης και τεχνικής.

Ο Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς και δείχνει να βρίσκεται στην τελική ευθεία επανένταξής του στην ομάδα. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ επέστρεψε με την ομάδα ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το μεσημέρι της Τρίτης (25.02) στην Πορτογαλία και αποτελείται από τους:

Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Νίνη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Γεωργιάδη, Βούκιτς, Αθανασιάδη

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα