Απροστάτευτος ο Άρης έναντι των πιστωτών

Απροστάτευτος ο Άρης έναντι των πιστωτών

Άκης Παπαβλασόπουλος
Απροστάτευτος ο Άρης έναντι των πιστωτών

bet365

Αρνητικά απάντησε στο αίτημα της ΠΑΕ Άρης για τη διατηρήση της προσωρινής διαταγής της το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για τον Άρη, καθώς μετά τα όσα συνέβησαν στο χτεσινό παιχνίδι με τον Πλατανιά, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απάντησε αρνητικά στο αίτημα των «κιτρίνων» για τη διατήρηση της προσωρινής διαταγής.

Το Δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα εκδικαστεί εκ νέου στις 24 Μαρτίου, ωστόσο προέβη σε ανάκληση της προσωρινής διαταγής.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο Άρης κινδυνεύει από την ενεργοποίηση ποινών για οφειλές σε πρώην παίκτες του όπωςο Θέμης Κουλουχέρης, ενώ παράλληλα παρέμβαση εναντίον του συλλόγου έκανε και ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους Κούπερ, Τόχα, Κατσαβάκη, Καζναφέρη, Βελλίδη και Γιάκομπ.

Παράλληλα αύριο αναμένται να εκδικαστεί από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, το αίτημα επιβολής ποινών εναντίον των «κιτρίνων» από τους Φατί, Σανκαρέ και Καστίγιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα