Οριστικά νοκ-άουτ ο Διαμαντάκος με Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Οριστικά νοκ-άουτ ο Διαμαντάκος με Παναθηναϊκό

bet365

Χωρίς τον πρώτο του σκόρερ, Δημήτρη Διαμαντάκο, θα παραταχθεί τελικά ο Εργοτέλης στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Με μια πολύ σημαντική απώλεια θα «κατέβει» στη Λεωφόρο ο Εργοτέλης, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε τελικά εκτός αποστολής τον Διαμαντάκο. Ο πρώτος σκόρερ της κρητικής ομάδας έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση, αλλά δεν τα κατάφερε να ξεπεράσει τη θλάση που τον είχε αφήσει εκτός και από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει και στους Σαρρή, Ρομάνο και Κοζορώνη.

Η αποστολή του Εργοτέλη: Αθανασίου, Στοΐκοβιτς, Τζανακάκης, Αντελέγιε, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Κοντέ, Ιμπραΐμ, Πίτσος, Καρντόσο, Παντελάκης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Κούμπικ, Λεονάρντο, Μονακέλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα