Στους κορυφαίους Αφρικανούς ο Ολαϊτάν!

Στους κορυφαίους Αφρικανούς ο Ολαϊτάν!

Gazzetta team
Στους κορυφαίους Αφρικανούς ο Ολαϊτάν!

bet365

Ανάμεσα στους πέντε Αφρικανούς παίκτες που ξεχωρίζουν συμπεριλαμβάνει τον Μάικλ Ολαϊτάν μεγάλη αγγλική ιστοσελίδα, μαζί με Ντρογκμπά και Αντεμπαγιόρ!

Μία ακόμα... άτυπη διάκριση για τον Νιγηριανό επιθετικό του Ολυμπιακού, που έχει τραβήξει για τα καλά τα βλέμματα και των ξένων Μέσων. Τη στιγμή που επίκειται η κλήση στην εθνική ομάδα της χώρας του, το «Bleacher Report» συμπεριλαμβάνει σε δημοσίευμα με τίτλο: «Οι 5 Αφρικανοί που μπορούν να έχουν μεγάλη επιρροή στα ευρωπαϊκά Κύπελλα» και τον άσο των Πειραιωτών!

Εκτός από τον Ολαϊτάν, στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται ο σταρ της Γαλατάσαραϊ, Ντιντιέ Ντρογκμπά, με τον επιθετικό της Τότεναμ, Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, καθώς επίσης οι Τααράμπ, Κεϊτά Μπαλντέ των Μίλαν και Λάτσιο αντίστοιχα.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται πως: «Μετά την αναχώρηση του παίκτη-κλειδί, Κώστα Μήτρογλου, ο προπονητής της ελληνικής ομάδας αναζήτησε άλλη λύση για να τονώσει το σκοράρισμα της ομάδας του. Ο διεθνής Έλληνας πήρε μεταγραφή στη Φούλαμ και μία από τις εμπνεύσεις του Μίτσελ είναι ο Μάικλ Ολαϊτάν. Από τα Μέσα Ιανουαρίου ο Νιγηριανός μετράει έξι γκολ σε έξι παιχνίδια. Πρέπει να τον προσέξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Ολαϊτάν ειδικά διαθέτει την ικανότητα να φέρει μπελάδες στην ομάδα του Μόγες. Το κίνητρο του Ολαϊτάν είναι μεγάλο αφού θέλει να κερδίσει τον προπονητή της εθνικής Νιγηρίας, Στέφεν Κέσι, ώστε να τον συμπεριλάβει στις επιλογές του για το Μουντιάλ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα