Ενοχλημένος με Ρόμπεν ο Βενγκέρ

Θάνος Σαρρής
Ενοχλημένος με Ρόμπεν ο Βενγκέρ

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ θεωρεί ότι η αντίδραση του Αριέν Ρόμπεν στη φάση του πέναλτι της Μπάγερν ήταν υπερβολική και... σκότωσε τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Η Άρσεναλ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι με τους Βαυαρούς, ωστόσο έχασε πέναλτι και στη συνέχεια έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Σέζνι για πέναλτι στον Ρόμπεν. Το τελικό 2-0 υπέρ της Μπάγερν αφήνει ελάχιστες ελπίδες στους «Κανονιέρηδες» και μια αίσθηση απογοήτευσης στον Αλσατό.

«Νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν βαρετό για τους ουδέτερους. Ο διαιτητής πήρε μια απόφαση που σκότωσε το παιχνίδι. Στην Ιταλία σε αποβάλλουν για τέτοια φάουλ. Νομίζω ότι ο τερματοφύλακάς μας βγήκε έξυπνα για τη μπάλα. Άγγιξε τον Ρόμπεν, ο οποίος αντέδρασε υπερβολικά. Το είπα στον Ρόμπεν. Έχει την εμπειρία για να ξέρει πότε να αντιδράσει υπερβολικά. Απλά ένιωσα ενοχλημένος. Ήταν ένα σπουδαίο ματς μέχρι το ημίχρονο και δεν υπήρχε καθόλου ματς στο δεύτερο ματς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον τρόπο που εκτέλεσε το χαμένο πέναλτι ο Οζίλ: «Ο Οζίλ έχασε ένα πέναλτι. Προτιμώ όταν ο κόσμος τρέχει όπως πρέπει στη μπάλα. Έτσι είναι το στιλ του, τι μπορώ να πω; Έπρεπε να σκοράρουμε από αυτό το πέναλτι. Στη συνέχεια επηρεάστηκε από αυτό. Νομίζω ότι ήθελε να τα πάει τόσο καλά, που τον επηρέασε. Μπορούσες να δεις ότι κουνούσε το κεφάλι του πέντε-δέκα λεπτά μετά την εκτέλεση. Είχε τεράστιο αντίκτυπο στο παιχνίδι του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα