Η... μεγάλη εβδομάδα της ΕΠΟ!

Η... μεγάλη εβδομάδα της ΕΠΟ!

Gazzetta team
Η... μεγάλη εβδομάδα της ΕΠΟ!

bet365

Επίσκεψη Πλατινί, συνάντηση με τον Σαμαρά και υπόθεση Σάντος! Η ατζέντα των ανθρώπων της ΕΠΟ είναι γεμάτη για την τρέχουσα εβδομάδα και αναμένεται να βγάλει και ειδήσεις!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η SportDay, ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής θα υποδεχθεί μαζί με τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου τον Μισέ Πλατινί και τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη και όλοι μαζί θα δώσουν το παρών στη Θεσσαλονίκη. Θα δουν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα και στη συνέχεια θα δειπνήσουν με τον Ιβάν Σαββίδη και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Αθήνα όπου θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στο τραπέζι αναμένεται να πέσουν θέματα που απασχολούν γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, Πλατινί και Σαρρής θα φύγουν για τη Νίκαια της Γαλίας, όπου θα γίνει η κλήρωση για τα προκριματικά του Euro 2016. Στο περιθώριο της εκδήλωσης αναμένεται και η οριστική απάντηση του Σάντος για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το βράδυ της Δευτέρας εξάλλου αναχώρησε για τη Βραζιλία αποστολή με επικεφαλής τον Τάκη Φύσσα, προκειμένου να παραβρεθεί στο καθιερωμένο workshop της FIFA.

 

Τελευταία Νέα