Ποινική δίωξη κατά Σαρρή για τον τελικό Κυπέλλου

Gazzetta team
Ποινική δίωξη κατά Σαρρή για τον τελικό Κυπέλλου

bet365

Την κατηγορία της παραβίασης εισαγγελικής εντολής εμφανίζεται να αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, αναφορικά με τον περσινό τελικό του Κυπέλλου, Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσει ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας, αφού σύμφωνα με την τηλεοπτική «ΔΙΚΗ» του ΣΚΑΪ, του ασκήθηκε ποινική δίωξη από την εισαγγελία Αθηνών. Η κατηγορία που εμφανίζεται να αντιμετωπίζει ο κ.Σαρρής αφορά στην απαγόρευση εισόδου του παρατηρητή της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή για την Αντιμετώπιση της Βίας), Γιώργου Βούλγαρη στα αποδυτήρια των διαιτητών, του περσινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα κλήθηκε ήδη κι απολογήθηκε στον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, αφού την προηγούμενη του αγώνα είχε δοθεί σχετική εισαγγελική εντολή, την οποία η ΕΠΟ φέρεται να αγνόησε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα