«Ικανός για την έκπληξη ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
«Ικανός για την έκπληξη ο Ολυμπιακός»

bet365

Διεθνές ΜΜΕ δίνει σαφείς πιθανότητες στον Ολυμπιακό για να κάνει την έκπληξη κόντρα στην Γιουνάιτεντ.

Ανάλυση για τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε το Bleacherreport που θεωρεί ικανό τον Ολυμπιακό για την υπέρβαση. «Αν και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει έναν από τους συλλόγους με το πιο μεγάλο πρεστίζ στον θεσμό, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό επειδή οι πρωταθλητές Αγγλίας ίσως βρίσκονται στην πιο κακή κατάσταση των τελευταίων ετών.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες και η ομάδα του παραμένουν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, όμως ο Ολυμπιακός μπορεί τους ασκήσει μεγάλη πίεση στα δύο ματς. Έτσι υπάρχει πάντα η πιθανότητα να κάνει την εμφάνιση της η έλλειψη αυτοπεποίθησης που χαρακτηρίζει την δεδομένη στιγμή την Γιουνάιτεντ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αν και έχασαν τον σκόρερ τους και σταρ τους, Κώστα Μήτρογλου, που πήγε στην Φούλαμ τον Γενάρη, έχουν ανοίξει στην ελληνική Λίγκα την διαφορά στους 20 πόντους. Επίσης έχουν ακόμη στο ρόστερ τους παίκτες που μπορούν να κερδίσουν ματς, όπως οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Τζόελ Κάμπελ.

Στο μεταξύ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται χαμηλά στην Πρέμιερ Λιγκ και πιο συγκεκριμένα στην 7η θέση. Μετράει ήδη 8 ήττες φέτος. Επίσης ο τεχνικός της είναι άπειρος για να καθοδηγήσει την ομάδα στην διοργάνωση.

Μην κάνετε το λάθος να θεωρήσετε πως ο αγγλικός σύλλογος δεν μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο, ειδικά εάν σκεφτούμε τι έκανε στον όμιλό του. Όμως οι Έλληνες θα πρέπει να είναι σίγουροι για το γεγονός πως μπορούν να επιφέρουν μεγάλη... αναστάτωση, καθώς είναι ικανοί για την έκπληξη και την υπέρβαση», σημειώνει το άρθρο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα