Το ντέρμπι του Ηρακλείου

Μαριάννα Αξιοπούλου
Το ντέρμπι του Ηρακλείου

bet365

Με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΦΗ

Η Κρήτη έχει συνηθίσει πια σε ντέρμπι, αλλά το Ηράκλειο χρειάζεται ένα… αφεντικό! Ο αγώνας του πρώτου γύρου άφησε ανοικτούς λογαριασμούς και χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό άγχος Εργοτέλης και ΟΦΗ θέλουν να πλειοψηφήσουν σε… πρόωρες δημοτικές εκλογές! Ο ΟΦΗ έχει την παράδοση με το μέρος του. Μετράει έξι νίκες απέναντι στον Εργοτέλη, που έχει κερδίσει δύο ματς και τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 30 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, αφού έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες με μεγάλο πρωταγωνιστή τον απόντα την Κυριακή Δημήτρη Διαμαντάκο που έχει πετύχει τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του σε αυτά τα παιχνίδια. Ο ΟΦΗ ξεπέρασε τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με τη δύσκολη επικράτηση επί του Πανθρακικού, έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου θέλει μια ακόμα νίκη αυτοπεποίθησης.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 17/2, 19:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Παγκρήτιο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1, Εργοτέλης-Βέροια 2-0, Πλατανιάς-Εργοτέλης 0-1. / ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 1-1, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 5-0, ΟΦΗ-Πανθρακικός 1-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,50 Χ: 3,10 2: 3,38
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Παππάς, Καρατζίκας, Τσολάκης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Καρντόζο (τιμωρ.), Σαρρής (τιμωρ.), Διαμαντάκος (τραυμ.). – Χωρίς νέα προβλήματα ο ΟΦΗ.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Πριν λίγο καιρό μιλούσαμε για την επιστροφή του Ντούντου στο πρωτάθλημα. Και ο Βραζιλιάνος έχει εξελιχθεί σε μορφή για τον ΟΦΗ στα τελευταία δύο ματς, έχοντας σκοράρει σε αμφότερες τις αναμετρήσεις. Τώρα, έχουμε πιθανότατα μια άλλη επιστροφή. Ο Λιονέλ Νούνιες μετά από σχεδόν έξι χρόνια θα παίξει και πάλι στην Ελλάδα. Η τελευταία φορά που έπαιξε ο Αργεντινός στη χώρα μας ήταν τη σεζόν 2007-08 και τελευταία του συμμετοχή ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στις 20 Απριλίου του 2008.

* Η ερμηνεία για τις ελληνικές σειρές είναι η εξής:

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: Ώρα και μετάδοση
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Προηγούμενα αποτελέσματα
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: Στοίχημα
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Διαιτητές
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Απουσίες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το γεγονός του αγώνα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα