Δόξα Κρανούλας - ΑΕΛ 1-1

Δόξα Κρανούλας - ΑΕΛ 1-1

Άκης Παπαβλασόπουλος
Δόξα Κρανούλας - ΑΕΛ 1-1

bet365

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της ΑΕΛ στην Κρανούλα με την τοπική Δόξα, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο νικηφόρο της σερί.

Το συγκρότημα του Γιώργου Στράντζαλη ήταν αυτό που είχε τον έλεγχο του αγώνα και παράλληλα την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την μετουσιώσει σε γκολ.Όλα αυτά μέχρι το 25΄ όταν οι «βυσσινί» είχαν την μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου για να προηγηθούν στο σκορ με τον Μπλέντι όμως να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αρχοντάκη.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της «Βασίλισσας του κάμπου» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 47΄ με τον πρώτο τους σκόρερ τον Γκούρτσα κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ρουσσή που όντας τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Γκέκα με αποτέλεσμα να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Από το σημείο εκείνο και έπειτα η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν αυτή που πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 58΄ κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και παράλληλα να φέρει το ματς στα ίσα χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Διαμαντής.

Παρότι με παίκτη λιγότερο οι Θεσσαλοί στο 74΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σιάκκα να πάρουν εκ νέου προβάδισμα ο σκόρερ όμως των γηπεδούχων έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή, με το υπάρχον σκορ να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Ανέστης Ζώης): Αρχοντάκης, Γιαννούσης, Ασωνίτης, Διαμαντής, Νασούλης, Γκόλιας, Χατζής(82΄Μαρμούτας), Τάτσης(90΄Κλείτσας), Τσουμάνης, Γκέγκα, Σκλιβανίτης(76΄Μπαγιάς).

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Καρανίκας(79΄Αραμπατζής), Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Πατινιώτης(52΄Τσεμπερίδης), Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα