Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Gazzetta team
Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

bet365

Ο Πανιώνιος των... 1000 προβλημάτων, με υπηρεσιακό προπονητή, έβγαλε ψυχή και κέρδισε εύκολα 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας μεγάλο... άλμα σωτηρίας!

Τελευταία φορά που ο Πανιώνιος γεύτηκε τη χαρά της νίκης ήταν στις 18 Ιανουαρίου (2-0 τον ΠΑΟΚ). Σχεδόν έναν μήνα και οι κυανέρυθροι επιβλήθηκαν 2-0 του ΠΑΣ, για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα και την καλύτερη... ένεση ψυχολογίας.

Ο ρυθμός ήταν καλός από το ξεκίνημα, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά και να απειλούν με τον Ίλιτς. Αυτή η υπεροχή κράτησε μόνο για λίγα λεπτά, καθώς οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν στη συνέχεια και βγήκαν με τη σειρά τους στην επίθεση. Οι τελικές, όμως, ήταν κάπως... άτσαλες, με αποτέλεσμα να λείπει η κλασική ευκαιρία. Τελικά, ο Κολοβός χρειάστηκε μόλις μία εντός εστίας για να ανοίξει το σκορ. Στο 22' ο εξτρέμ του Πανιωνίου εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από καλή θέση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Σωτηρίου, που είχε δικαιολογημένα παράπονα από τους συμπαίκτες του στο τείχος, καθώς το... άνοιξαν διάπλατα.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ανοιχτό, ο ρυθμός καλός και οι επόμενες καλές στιγμές ήρθαν με τους Ίλιτς (31') και Λίλα (36'), για να χάσει μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΣ στο 40', όταν ο Γιάκος μετά από κόντρες βρέθηκε μόνος στην περιοχή, όμως από πλάγια θέση τον νίκησε ο Παναγόπουλος στο τετ α τετ! Η τελευταία καλή στιγμή χάθηκε στο 45+1', όταν μετά από πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κούρου από πλάγια θέση, ο Σωτηρίου έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ, για να κρατήσει την ομάδα του στο ματς.

Το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου ήταν στον ίδιο ρυθμό, με την πρώτη ευκαιρία να χάνεται στο 47', όταν μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Κούρντι, ο Κολοβός δεν πρόλαβε από κοντά να βάλει την προβολή. Η συνέχεια βρήκε τους φιλοξενούμενους πιο επιθετικούς, με τον Λίλα να έχει διπλή ευκαιρία στο 50' και τον Παπαδόπουλο να βγάζει τελικά σε κόρνερ. Οι ευκαιρίες συνέχισαν να χάνονται, με τον Σωτηρίου να βγάζει δύσκολα το σουτ του Κολοβού εκτός περιοχής και την κεφαλιά του Παντίδου να περνάει άουτ στο 53'. Μετά το 60', όμως, ο ρυθμός έπεσε, το παιχνίδι έγινε σκληρό και οι παίκτες έχασαν τον... προσανατολισμό τους.

Οι γηπεδούχοι στην ουσία πήγαν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν, καθώς δεν απειλήθηκαν και κατάφεραν στο 77' να τελειώσουν το παιχνίδι. Μία βαθιά μπαλιά του Κούρου στάθηκε αρκετή για να ανοίξει την άμυνα του ΠΑΣ. Ο Ντούνης κατέβασε πανέμορφα, πέρασε σαν... σταματημένο τον Κολοβέτσιο και με αριστερό σουτ νίκησε τον Σωτηρίου για το 2-0! Στο τέλος, μάλιστα, οι κυανέρυθροι θα μπορούσαν να είχαν ανεβάσει και άλλο τον δείκτη του σκορ, καθώς έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Φυσικά, σε αυτό βοήθησε και η δεύτερη κίτρινη στον Τζημόπουλο, που άφησε τον ΠΑΣ με 10 παίκτες, στο 85'. Ντούνης (89', 90+1') και Σταυροθανασόπουλος (90') έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, όμως ακόμη και το 2-0 ήταν... μία χαρά και με το παραπάνω για τον Πανιώνιο!

MVP: Ο Κολοβός άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Πανιωνίου, κάνοντας το 1-0, ενώ ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για την εστία του Σωτηρίου. Ο κορυφαίος των κυανέρυθρων και του ματς.

Στο ύψος του: Ο Ντούνης ήταν επίσης κινητικός και εκείνος που τελείωσε το παιχνίδι στο 77'. Υστέρησε μόνο από τον Κολοβό.

Η γκάφα: -

Το στραγάλι: Οι παίκτες δεν του το έκαναν δύσκολο και ο Λιαχούδης πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα. Σωστή η δεύτερη κίτρινη στον Τζημόπουλο στο τέλος, ενώ δεν υπήρξε η δύσκολη φάση.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έκανε καλό στον Πανιώνιο, που κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από 3 ματς και να φτάσει στην πρώτη του νίκη μετά από σχεδόν ένα μήνα. Καλή εμφάνιση απέναντι σε μία καλή ομάδα και το μέλλον δείχνει καλύτερο.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι μπήκαν δυνατά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, το δέχθηκαν και στη συνέχεια αποσυντονίστηκαν. Στην επανάληψη είχαν ένα καλό διάστημα, όμως σε γενικές γραμμές θα πρέπει να αφήσουν άμεσα πίσω τους την εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη και να κοιτάξουν τα επόμενα ματς. Λίγα τα θετικά για τον Γιάννη Πετράκη και τους παίκτες του.

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Κούρντι (90+3' Ζαχαράκης), Αυλωνίτης, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Μητρόπουλος, Κολοβός, Παντίδος, Γιάννου, Ντούνης (90+1' Παναγιωτούδης), Καμπάνταης (68' Σταυροθανασόπουλος)

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Λίλα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Λεάντρο (68' Κίτου), Κοροβέσης, Γιάκος (78' Κρητικός), Στρούνα, Ακόστα (59' Βίλα), Ίλιτς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα