Θύμισε την περσινή Κατάνια

Gazzetta team
Θύμισε την περσινή Κατάνια

bet365

Δείχνοντας χαρακτήρα η Κατάνια επικράτησε της Λάτσιο με 3-1 και μετά από καιρό άρχισε να χαμογελά. Πρώτη ήττα για τους «λατσιάλι» με τον Έντι Ρέγια στο πάγκο τους.

Η Κατάνια ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στην Λάτσιο για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να σκεφτεί. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Ίσκο με το εξωτερικό νίκησε τον Μπερίσα και άνοιξε το σκορ. Η Λάτσιο προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά τόσο το φάουλ του Μάουρι, αλλά και τα σουτ των Μπίλια και Λεντέσμα δεν βρήκαν στόχο.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Κατάνια θα πήγαινε στην ανάπαυλα με το 1-0 υπέρ της, ο Μάουρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα παρά την όποια προσπάθεια του Αντούχαρ.

Η ψυχρολουσία δεν πτόησε τους γηπεδούχους που μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο να καθαρίσουν το ματς και τα κατάφεραν σημειώνοντας δύο γκολ σε διάστημα δεκά λεπτών. Αρχικά ο Σπόλι στο 48' με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2-1 για να έρθει ο Περούτσι δέκα λεπτά αργότερα μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Κέκο να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-01 και να κλειδώσει τη νίκη.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Λάτσιο από την ημέρα που ο Έντι Ρέγια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα