Μάντζιος: «Είχαμε ανάγκη τους βαθμούς»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Είχαμε ανάγκη τους βαθμούς»

bet365

Για τον στόχο του Λεβαδειακού που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία, μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Για την εντός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου, αλλά και τα προσεχή παιχνίδια του Λεβαδειακού, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη, αφού είχαμε ανάγκη τους βαθμούς.Κάναμε μία μεγάλη νίκη, όμως δεν μπορούμε να σταματήσουμε εδώ. Πρέπει να πάρουμε και άλλους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια».

Για τη νίκη (1-0) του Λεβαδειακού επί του Ατρομήτου:«Ήταν πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη, αφού είχαμε ανάγκη τους βαθμούς.
Αντιμετωπίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα και είχε ένα πολύ μεγάλο αήττητο σερί.
Κάναμε ένα από τα καλύτερα φετινά μας παιχνίδια».

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι:«Παίξαμε έξυπνα, ήμασταν καλά στημένοι και γνωρίζαμε ότι ο Ατρόμητος θα παρουσίαζε μία κόπωση.Θέλαμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας στα πρώτα 20 λεπτά και στη συνέχεια να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλό μας.Όπως φαίνεται και από το τελικό αποτέλεσμα, τα καταφέραμε».

Για το αν βοήθησε η αλλαγή που σημειώθηκε στην τεχνική ηγεσία:«Δεν πρόλαβε να αλλάξει πολλά πράγματα ο κ. Σάββας (Παντελίδης), όμως μία αλλαγή σε βοηθάει και σου δίνει κάτι διαφορετικό».

Για τη φετινή ομάδα του Λεβαδειακού:«Έχουμε δείξει δύο πρόσωπα, ένα πολύ καλό εντός και ένα πολύ κακό εκτός.Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό, αλλά πρέπει να το διορθώσουμε.Όλα είναι βάση αποτελέσματος και όταν είσαι τόσο κακός μακριά από την έδρα σου, αναπόφευκτα συμβαίνει αυτό».

Για τα επόμενα ματς των Βοιωτών:«Κάναμε μία μεγάλη νίκη, όμως δεν μπορούμε να σταματήσουμε εδώ.Πρέπει να πάρουμε και άλλους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια, όπως είναι εκείνο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Θα ακολουθήσουν δύσκολα παιχνίδια για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία, αφού πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε Ξάνθη, Παναιτωλικό και Πανιώνιο».

Για το γεγονός ότι αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του:«Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Πηγαίνεις σε κάποιον σύλλογο, δεν καταφέρνεις να προσαρμοστείς και πας κάπου αλλού.Το θέμα είναι ότι χθες καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα».

Για την προσωπική του απόδοση:«Είμαι ευχαριστημένος, όμως θα μπορούσα να είχα πετύχει 2-3 ακόμα γκολ. Συνεχίζουμε εγώ και η ομάδα για να σωθούμε το συντομότερο δυνατόν».

Για την καριέρα του μέχρι σήμερα:«Δεν έχω κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, δεν μετανιώνω για αυτό.Τώρα είμαι στον Λεβαδειακό, είμαι καλά εδώ και με το καλό να τελειώσει η σεζόν και από εκεί και πέρα βλέπουμε.Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό μου, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι».

Για το φετινό πρωτάθλημα:«Είναι η συναρπαστική η εξέλιξη του πρωταθλήματος. Σίγουρα ο Ατρόμητος βρίσκεται δίκαια εκεί που βρίσκεται, ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που συμπαθώ πολύ και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο Πανθρακικός, επίσης, είναι πολύ δυνατός μακριά από την έδρα του. Είναι ωραίο που οι ομάδες από την επαρχία που είναι ψηλά.
Δεν περίμενα ο Άρης - που έχει τον κόσμο και την ιστορία - να είναι στο τέλος της βαθμολογίας. Ελπίζω να βρει τον δρόμο του και να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα».

Για την πρώτη του ομάδα, τον Πανιώνιο, και την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο:«Έχει παραγίνει το κακό, τα παιδιά έχουν προβλήματα και είναι πολύ άσχημο αυτό που συμβαίνει.Προσπαθούν για το καλύτερο και παλεύουν για να σώσουν την ομάδα.Εύχομαι πραγματικά να βρει τον δρόμο του και να μην μπλέξει σε περιπέτειες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα