«Kακή παρένθεση η ήττα στο Περιστέρι»

Gazzetta team
«Kακή παρένθεση η ήττα στο Περιστέρι»

bet365

O Γιώργος Ζησόπουλος μίλησε για το δύσκολο έργο του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ, αλλά πιστεύει πως η ομάδα του θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της nova:
«Πρέπει να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Πιστεύω ήταν μια κακή παρένθεση η ήττα στο Περιστέρι. Ο ΠΑΟΚ έρχεται και αυτός από μία ήττα, άρα σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά στο γήπεδό μας είμαστε αήττητοι μέχρι στιγμής. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή και όλα θα πάνε καλά.

Το έργο μας είναι δυσκολότερο γιατί έχουν στενέψει και τα δικά τους περιθώρια, άρα έρχονται εδώ για το τρίποντο. Υπάρχει ένας προπονητής έμπειρος που ξέρει να κρατήσει τα αποδυτήρια, ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Είναι ένα πληγωμένο θηρίο ο ΠΑΟΚ και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Για αυτό και εμείς θα πρέπει να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι για τη νίκη.

Όλοι οι παίκτες χρειάζονται προσοχή. Είναι μια ομάδα οργανωμένη. Παίκτες όπως ο Κατσουράνης, ο Λίνο, ο Αθανασιάδης, οι καινούριοι που είναι αξιόλογοι θέλουν πολύ προσοχή. Πρέπει να δουλέψουμε καλά και να είμαστε πιο ομαδικοί από αυτούς.

Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε κλειστά, παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο αλλά τη δική μας ομάδα. Αυτό θα κάνουμε και με τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι μας δηλαδή. Ο ΠΑΟΚ θα προσέξει σίγουρα την άμυνα, ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και μακάρι να είμαστε στο τέλος εμείς οι νικητές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα