Για νέο ρεκόρ με ΟΦΗ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Για νέο ρεκόρ με ΟΦΗ ο Ολυμπιακός

bet365

Κάθε παιχνίδι και ρεκόρ για τον Ολυμπιακό, που μετά και τη νίκη επί του Πλατανιά, ετοιμάζεται γι' ακόμα ένα, αν καταφέρει να περάσει με διπλό από το Ηράκλειο επί του ΟΦΗ.

Έχει... χαθεί το μέτρημα αναφορά με τα ρεκόρ που έχουν σπάσει οι πρωταθλητές στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Το σίγουρο ωστόσο είναι ότι θα φτάσουν σε ακόμα μία σπουδαία επίδοση με νίκη στο «Γεντί Κουλέ» την επόμενη αγωνιστική, ισοφαρίζοντας εκείνη του Παναθηναϊκού τη σεζόν 1961-62.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» είχαν φτάσει στα 26 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος τις 23 νίκες και τρεις ισοπαλίες, τη στιγμή που οι Πειραιώτες μετά και το πέρας της 25ης αγωνιστικής έχουν απολογισμό 23-2-0. Παράλληλα φέτος ο φετινός Ολυμπιακός έχει βελτιώσει και το ρεκόρ του Παναθηναϊκού εκείνης της περιόδου, με απολογισμό 16-1-0, έναντι 15-2-0, κάτι που κατάφερε και στις 21 αγωνιστικές (19-2-0 έναντι 18-3-0). Παράλληλα στοχεύει πάντα και στη βελτίωση του 24-6-0 που είχε το Τριφύλλι τη σεζόν 1963-64.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα