Χωρίς πέντε στην Κρανούλα η ΑΕΛ

Χωρίς πέντε στην Κρανούλα η ΑΕΛ

Άκης Παπαβλασόπουλος
Χωρίς πέντε στην Κρανούλα η ΑΕΛ

bet365

Με πέντε απουσίες, θα αγωνιστεί στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Κρανούλας η πρωτοπόρος ΑΕΛ.

Στην έκτη της νίκη μακριά από την έδρα της στοχεύει στην αυριανή αναμέτρηση με την Δόξα Κρανούλας η πρωτοπόρος του 2ου ομίλου ΑΕΛ.Η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την προετοιμασία της για τον αγώνα απέναντι στους «πορτοκαλί» με χαλάρωμα που έγινε στο «Γιώργος Μητσιμπόνας».

Εκτός πλάνων του Θεσσαλονικιού τεχνικού έμειναν Αγροδήμος, Αγτζίδης, Καρακατσάνης, Κωτσιόπουλος και Κουλίδης. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ο δεύτερος από σφίξιμο στο δικέφαλο, ενώ όσον αφορά τους τρεις τελευταίους δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Αντίθετα στη διάθεση του τεχνικού των «βυσσινί», τέθηκαν οι Αραμπατζής, Σαββίδης, αλλά και ο Τσεμπερίδης που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή.

Η 19μελής αποστολή της «Βασίλισσας του κάμπου», που αναχώρησε για την Κρανούλα απαρτίζεται από τους:Σικαλιά, Καρακούτση, Νεμπεγλέρα, Στεφανίδη, Μήτση, Ρούσση, Σιάκκας, Πλιάγκα, Τσεμπερίδη, Γκούρτσα, Μπλέντι, Μπουσινάκη, Κορομηλά, Πατινιώτη, Καρανίκα, Αραμπατζή, Σαββίδη, Τζουμάκη και Γαρυφαλλόπουλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα