Καβάλα - Βατανιακός 0-0

Άκης Παπαβλασόπουλος
Καβάλα - Βατανιακός 0-0

bet365

Ισόπαλο χωρίς τέρματα, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Καβάλας με τον Βατανιακό, παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής.

Σ' ένα πρώτο μέρος στο οποίο η Καβάλα ήταν αυτή που είχε τον πρώτο λόγο, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που στο 41΄ άγγιξαν το γκολ με τον Παπαργυρίου που στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννίκογλου.

Το δεύτερο μέρος κύλησε ακριβώς όπως και το πρώτο, με τους «αργονάυτες», να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και παράλληλα δύο καλές ευκαιρίες, χωρίς κάποια από αυτές να καταλήξει στα δίχτυα καθώς ο τερματοφύλακας Κουδουνάς και στις δύο κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Αρχικά στο 68΄ με το σουτ του Κουρέλα να κοντράρει σε σώματα και να αλλάζει πορεία και εν συνεχεία στο 78΄ με το σουτ του Καρλόπουλου στην τελευταία καλή φάση του αγώνα μέχρι το φινάλε του.

ΚΑΒΑΛΑ (Μιχάλης Ιορδανίδης): Γιαννίκογλου, Παπαργυρίου, Πάλλας (74' Παπαδόπουλος), Ντουτσαρίδης, Καρλόπουλος, Βαλεριάνος, Άρτσε, Καπνίδης, Κουρέλας, Γκαρακλίδης, Μαυρίδης (86' Σουαϊμπ).

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Λαζαρίδης, Εμμανουήλ, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Τροΐρης, Εμβούε (57' Γιαπιτζής), Βουτσιάς (74' Χαρίσης), Αλεξίου, Ποτουρίδης, Μπάστατζιτς (82' Γιαξής).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα