Στα... χαρακώματα Μουρίνιο με Βενγκέρ!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Στα... χαρακώματα Μουρίνιο με Βενγκέρ!

bet365

Η Πρέμιερ Λιγκ στα «χαρακώματα» με τους Μουρίνιο, Βενγκέρ να ανοίγουν νέο μέτωπο! Ο Πορτογάλος πέρασε στην αντεπίθεση και... κατακεραύνωσε τον Αλσατό!

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να αναζητά τη νέα της αγωνιστική ταυτότητα και η τετράδα να φαντάζει ένα μακρινό όνειρο, ωστόσο η φετινή Πρέμιερ Λιγκ είναι η συναρπαστικότερη των τελευταίων ετών! Η Τσέλσι αισθάνεται την απειλή της Αρσεναλ και της Σίτι, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αρχίζει... πόλεμο και να κάνει το Νησί άνω - κάτω. Μετά τον Πελεγκρίνι, στο στόχαστρο του Πορτογάλου μπήκε και ο Αρσέν Βενγκέρ τον οποίο και χαρακτήρισε... αποτυχημένο. Βέβαια, την αρχή έκανε ο Αλσατός τεχνικός, τον οποίος και «κάρφωσε» με το... γάντι. «Όταν τονίζεις πως η ομάδα σου δεν πάει για τίτλο, είναι εξαιτίας του φόβου της αποτυχίας. Στόχος των προπονητών είναι να έχουν φιλοδοξίες, να προσπαθούν πάντα για τις νίκες και να παίρνουν την ευθύνη όταν δεν τα καταφέρνουν».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν... αδύνατο να μην απαντήσει και «στόλισε» τον Βενγκέρ με βαρύ χαρακτηρισμό «Η αλήθεια είναι πως ο Βενγκέρ είναι σπεσιαλίστα στην αποτυχία. Οχτώ χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά... Αν ήμουν στη θέση του δεν θα επέστρεφα στο Λονδίνο. Δεν φοβάμαι τίποτα στο ποδόσφαιρο...». Θυμίζουμε πως ο Μουρίνιο στην κούρσα των τεσσάρων για την φετινή κούπα έχρισε φαβορί τη Λίβερπουλ, κάτι που... τρέλανε τον Βενγκέρ, αφού η Αρσεναλ ήταν τελευταία στις προτιμήσεις του Πορτογάλου!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα