Πλεξίδας: «Δεν θα επεδίωκα να αναλάβω την ΑΕΛ διχασμένη»

Πλεξίδας: «Δεν θα επεδίωκα να αναλάβω την ΑΕΛ διχασμένη»

Άκης Παπαβλασόπουλος
Πλεξίδας: «Δεν θα επεδίωκα να αναλάβω την ΑΕΛ διχασμένη»

bet365

Σε δήλωση με την οποία ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης της Ερασιτεχνικής για τη νέα χρονιά, προέβη ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Βαγγέλης Πλεξίδας

Δήλωση μέσω της οποίας ζητά από την Ερασιτεχνική ψήφο εμπιστοσύνης για την προσεχή χρονιά, και παράλληλα την επιτάχυνση των διαδικασιών εκκαθάρισης της ΠΑΕ εξέδωσε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Βαγγέλης Πλεξίδας.

Αναλυτικά η δηλωσή του:

«Το περασμένο καλοκαίρι κάποιοι κύριοι μου είχαν προτείνει να χρηματοδοτήσω εγώ την ομάδα, αλλά να τη διοικούν εκείνοι. Όχι την ΑΕΛ που σήμερα είναι πρωτοπόρος στη Γ' Εθνική, αλλά ουσιαστικά τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΛ.

Αν έχουν βρει άλλον επενδυτή για να κάνουν φέτος αυτό που δεν μπόρεσαν πέρσι, ας τον φέρουν τώρα για να συγκριθεί μαζί μου σε όλα. Σε οικονομική δυνατότητα και φερεγγυότητα, σε οργάνωση, σε λειτουργία και σε πλάνο για το μέλλον. Καλώ οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο πιστεύει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της ΑΕΛ, να έρθει τώρα και να σταθεί απέναντί μου. Κι αν είναι καλύτερος, δυνατότερος και ικανότερος, να πάρει την ΑΕΛ όχι αύριο, αλλά χθες.

Γιατί να περιμένουν μέχρι τον Μάιο; Μήπως για να βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα, για να βγει η χρονιά, να τελειώσει κανονικά η εκκαθάριση και να έρθουν και να τα βρουν όλα έτοιμα και χωρίς ρίσκο; Αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς, δηλαδή;

Ας αναλογιστούμε ποια ΑΕΛ θέλουμε. Την ΑΕΛ που ορέγονται κάποιοι ή μια ΑΕΛ αντάξια του μεγέθους της ιστορίας της; Aν μπορούν να μου διασφαλίσουν ότι η εκκαθάριση θα ολοκληρωθεί εγκαίρως και η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα αδειοδότησης, αν μπορούν να μου εγγυηθούν δηλαδή ότι δεν θα πάνε στράφι τα χρήματα που βάζω και η ομάδα θα μπορεί να διεκδικήσει κανονικά την άνοδο στη SUPERLEAGUE του χρόνου, τότε είμαι διατεθειμένος να περιμένω ακόμη και μέχρι τον Αύγουστο για να πάρω το χρίσμα για την ΠΑΕ.

Έλεος πια! Δεν καταλαβαίνουν ότι βάζουν σε κίνδυνο όχι μόνο το σήμερα της ΑΕΛ, αλλά και το μέλλον της; Εκτός κι αν κάτι τέτοιο τους εξυπηρετεί. Να ξέρουν, τουλάχιστον, ότι στο εξής θα είναι συνυπεύθυνοι για ό,τι συμβεί...

ΑΕΛ χωρίς τον κόσμο της δεν υπάρχει. Προσωπικά ποτέ δεν θα επεδίωκα να πάρω την ΠΑΕ εκβιαστικά, ούτε να αναλάβω μια ΑΕΛ διχασμένη και χωρίς την πλήρη εμπιστοσύνη των φιλάθλων της».

Τέλος σ΄ότι έχει να κάνει με το θέμα που προέκυψε με τα δελτία των Κουλίδη,Κωτσιόπουλου και Καρακατσάνη, σήμερα αναμένεται οι ιθύνοντες των «βυσσινί»να έχουν επικοινωνία με την ΕΠΟ, προκειμένου να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο θέμα και οι νεοαποκτηθέντες να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα