«Ο Μελισσανίδης θα φέρει την ΑΕΚ στην κορυφή»

«Ο Μελισσανίδης θα φέρει την ΑΕΚ στην κορυφή»

Gazzetta team
«Ο Μελισσανίδης θα φέρει την ΑΕΚ στην κορυφή»

bet365

Ο Γιάννης Καρράς μίλησε για τον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ, τονίζοντας πως αν δεν είσαι «τίγρης» δεν πρόκειται ποτέ να πιάσεις τον Ταρζάν και να κατακτήσεις τη ζούγκλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αποσπάσματα όσα είπε στην «Ώρα των Σπορ»:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που η ΑΕΚ έχει μπει στο σωστό δρόμο. Ο Δημήτρης σκέφτηκε με την ψυχή και το συναίσθημα και γύρισε για να ξανασηκώσει την ΑΕΚ. Τόσο καιρό τού έλεγα ‘ασχολήσου’ και για δικούς του λόγους δεν ήθελε. Ξαφνικά πήρε μία… ένεση και μπήκε πάλι μπροστά. Ευτυχώς για την ΑΕΚ.

Ήμουν σίγουρος πως κάποια στιγμή θα επέστρεφε. Δεν αγαπά απλώς την ΑΕΚ, αλλά είναι τρελαμένος μαζί της. Σίγουρα θα φέρει την ΑΕΚ στην κορυφή. Το υπογράφω, είναι 100% σίγουρο. Αν δεν είσαι ‘τίγρης’ δεν πρόκειται ποτέ να πιάσεις τον Ταρζάν και να κατακτήσεις τη ζούγκλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχει ήδη ξημερώσει για την ΑΕΚ. Τα τελευταία χρόνια ήμασταν στο σκοτάδι. Πλέον έχει γλυκοχαράξει. Ένας χρόνος είναι ακόμη. Θα περάσει. Εγώ δεν θα πω ‘ερχόμαστε’, αλλά ‘λίγο υπομονή και φτάσαμε’».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ΑΕΚ: «Ποτέ μη λες ποτέ στη ζωή. Υγεία να έχουμε. Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια και χαίρομαι γι’ αυτό».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα