Με προβλήματα και... Πέτριτς στην Κομοτηνή

Με προβλήματα και... Πέτριτς στην Κομοτηνή

Gazzetta team
Με προβλήματα και... Πέτριτς στην Κομοτηνή

bet365

Στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό αναμένεται να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά ο Μλάντεν Πέτριτς, τη στιγμή που το Τριφύλλι θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή με σημαντικές απουσίες.

Με πολλά και σημαντικά προβλήματα καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του ο Γιάννης Αναστασίου για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Πρώτη και... καλύτερη απουσία φυσικά δεν είναι άλλη από αυτή του Μάρκους Μπεργκ, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Από εκεί και πέρα στα «πιτς» βρίσκονται τόσο ο Νταβίντ Μέντες, όσο κι ο Εμίρι Μπαϊράμι κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα προλάβουν να είναι έτοιμοι, κάτι που ισχύει και για τον Σπύρο Ρισβάνη. Στον αντίποδα πάντως φαίνεται ότι έφτασε η στιγμή για να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά ο Μλάντεν Πέτριτς στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Ο Κροάτης στράικερ άλλωστε γυμνάστηκε την Πέμπτη μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και είναι αρκετά πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής, όχι όμως και να βρεθεί στο βασικό σχήμα των «πρασίνων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα