Θέλουν τη Φόρεστ στην Πρέμιερ Λιγκ!

Θάνος Σαρρής
Θέλουν τη Φόρεστ στην Πρέμιερ Λιγκ!

bet365

Στο επίσημο σάιτ της Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται ψηφοφορία για ην ομάδα που ο κόσμος θέλει να δει να επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ και η Νότιγχαμ Φόρεστ συγκεντρώνει με διαφορά το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων!

Δεκαπέντε χρόνια εκτός της μεγάλης κατηγορίας είναι πολλά για μια ομάδα με την ιστορία της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία κατέκτησε δύο διαδοχικά Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης στα τέλη της δεκαετίας του '70. Οι Tricky Trees δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν την άνοδο μέχρι τέλους και με το 0-3 επί της Χάντερσφιλντ συμπλήρωσαν 16 ματς χωρίς ήττα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 5η θέση της Τσάμπιονσιπ, δείχνοντας να κλειδώνουν τα play off και πλέον φουλάρουν για τη διεκδίκηση της απευθείας ανόδου.

Το επίσημο σάιτ της Πρέμιερ Λιγκ διεξάγει ψηφοφορία για το ποια ομάδα από τις πρώτες της βαθμολογίας θέλουν οι αναγνώστες να δουν να ανεβαίνει. Και η Φόρεστ, αυτή τη στιγμή, συγκεντρώνει το 40% των ψήφων, δείχνοντας ότι στη συνείδηση του κόσμου παραμένει ένα κλαμπ επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ! Δείτε τα αποτελέσματα τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα