Επικοινωνία Σαββίδη-Στέφενς

Επικοινωνία Σαββίδη-Στέφενς

Απόστολος Παγώνης
Επικοινωνία Σαββίδη-Στέφενς

bet365

Ιβάν Σαββίδης και Χουμπ Στέφενς συνομίλησαν με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Ολλανδού τεχνικού.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ομάδας και τον προπονητή, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η απόλυτη εμπιστοσύνη του πρώτου στον κ. Στέφενς και το πλάνο του. Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Ο κ. Σαββίδης σημείωσε επίσης ότι τώρα είναι η στιγμή για τον προπονητή να παρουσιάσει την ομάδα στο καλύτερό της επίπεδο, με δεδομένο ότι ακολουθούν τα πιο κρίσιμα ματς. Οι δυο άνδρες συμφώνησαν ότι, παρά τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις, απομένουν πολλά πράγματα που μπορεί να κερδίσει η ομάδα μέσα στη σεζόν, όπως επίσης ότι υπάρχουν το ταλέντο και ο χαρακτήρας για να πετύχει, αρκεί να μη χαθεί άλλος χρόνος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα