«Κεφάλαιο για Ολυμπιακό ο Ολαϊτάν»!

«Κεφάλαιο για Ολυμπιακό ο Ολαϊτάν»!

Δημήτρης Τομαράς
«Κεφάλαιο για Ολυμπιακό ο Ολαϊτάν»!

bet365

Για την ποδοσφαιρική εξέλιξη του Μάικλ Ολαϊτάν αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στη Νιγηρία ο ατζέντης του, χαρακτηρίζοντάς τον μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό.

Στο allnigeriasoccer.com μίλησε ο Πασχάλης Τουντούρης σχετικά με την πρόοδο του Ολαϊτάν. «Ο Μάικλ δουλεύει πολύ σκληρά από την ημέρα που εντάχθηκε στον Ολυμπιακό. Έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση. Εξελίσσεται συνεχώς ως παίκτης και έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό και μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα», τόνισε στο ξεκίνημα των τοποθετήσεών του.

Τι όμως έχει βοηθήσει τον διεθνή χαφ; «Ευτυχώς για τον Μάικλ έχει την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη από την διοίκηση της ομάδας, το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του. Όλοι τον έχουν βοηθήσει ώστε να προσαρμοστεί σε ένα δύσκολο και άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον», απάντησε.

Όσον αφορά την Εθνική ανδρών και το ενδεχόμενο της κλήσης του ο Τουντούρης επισήμανε: «Ο Μάικλ έχει ήδη εκπροσωπήσει την χώρα του στο Παγκόσμιο U20. Είναι παίκτης δηλαδή γνωστός στην Ομοσπονδία της Νιγηρίας. Τον ξέρουν από τότε που έπαιζε στην Βέροια.

Είμαι σίγουρος πως το τεχνικό επιτελείο γνωρίζει πολύ καλά την πρόοδό του και είναι σε θέση να κρίνει εάν μπορεί να βοηθήσει την Εθνική ανδρών ή όχι». Ο εκπρόσωπος του νεαρού άσου των νταμπλούχων Ελλάδας δεν έθιξε πάντως το θέμα του νέου συμβολαίου για τον παίκτη.

* Η συνεργασία του Φωστήρα με τον Ολυμπιακό επεκτείνεται σιγά σιγά σε αρκετά θέματα ως προς τις Ακαδημίες και όχι μόνο. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Ταύρου έχει 4 δανεικούς από τους Πειραιώτες (Ρουγκάλας, Γκίνο, Λύρας και Γιαννιώτης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα