«Ο Παναθηναϊκός πορεύεται στον δικό του δρόμο»

Νίκος Αθανασίου
«Ο Παναθηναϊκός πορεύεται στον δικό του δρόμο»

bet365

Η «πράσινη» ΠΑΕ ξεκαθαρίζει την θέση της σχετικά με την... συμμαχία ομάδων για την βελτίωση του ποδοσφαίρου, τονίζοντας πως το «τριφύλλι» έχει συγκεκριμένες αρχές και αξίες.

Αναλυτικά, τα όσα τόνιζαν «κύκλοι» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σχετικά με την... συμμαχία συγκεκριμένων ομάδων και συλλόγων για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και επειδή μάλλον κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει αντιληπτά καλό είναι να επισημάνουμε το αυτονόητο: Ο Παναθηναϊκός πορεύεται σε ένα δρόμο με βάση συγκεκριμένες αρχές και αξίες τις οποίες υποστηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις. Δεν κάλεσε κανέναν σε καμία υποχρεωτική συμμαχία και εννοείται πως αντιλαμβάνεται πλήρως πως ο καθένας κινείται όπως εκείνος νομίζει, δεχόμενος φυσιολογικά και τις όποιες συνέπειες. Είναι επίσης προφανές ότι αν κάποιος ασπάζεται τις ίδιες ιδέες με εμάς θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος συνεννόησης και συνεργασίας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα