Σας ενοχλεί να παίζει με τους κανόνες ΣΑΣ;

Σας ενοχλεί να παίζει με τους κανόνες ΣΑΣ;

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Σας ενοχλεί να παίζει με τους κανόνες ΣΑΣ;

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την υποκρισία του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον καθένα, που τον μαθαίνει η Ελλάδα γιατί πιάνει στο στοματάκι του τον ΑΡΗ.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο όλο αυτό που γίνεται από χθες το βράδυ. Ο ΑΡΗΣ με την πεντακάθαρη και δικαιότατη νίκη του επί του Πανιωνίου, έκανε πολλούς να χάσουν πλέον τον ύπνο τους. Σίγουρο τον είχαν τον ΑΡΗ, αλλά πλέον ξέρουν καλά ότι κινδυνεύουν και μάλιστα άμεσα.

Ο ΑΡΗΣ μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου πλέον κρατάει την τύχη στα πόδια του. Στα δυο επόμενα ματς με Βέροια και Πλατανιά αν κερδίσει βάζει τις δυο αυτές ομάδες από κάτω και ψάχνει τον… τρίτο της παρέας. Εξαρτάται πλέον από τον ίδιο και αυτό ανησυχεί και αναμένεται αντίδραση από το... σύστημα.

Ανησυχεί σε κάθε περίπτωση όλους αυτούς στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου που τους βολεύει ο ΑΡΗΣ να είναι ο ΑΡΗΣ της Λιβαδειάς που θα ανέχεται τον Ιωαννίδη. Δίνει και το δικαίωμα με τα δικά του λάθη και όλα καλά. Τους βολεύει ο ΑΡΗΣ της Ξάνθης, όπου ο Μαντάκης δεν δίνει ΔΥΟ ΜΑΡΣ ΠΕΝΑΛΤΙ και ο ΑΡΗΣ χάνει. Τους βολεύει ο ΑΡΗΣ της Βέροιας με τον Βοσκάκη, όχι βέβαια λόγω της νίκης, αλλά των 3 κόκκινων προς όφελος του Πλατανιά. Της ομάδας δηλαδή που ο αντιπρόεδρος φιλοξενεί στο ξενοδοχείο του τα βαφτίσια του Βοσκάκη και του κουμπάρου του Σιδηρόπουλου. Τους βολεύει ο ΑΡΗΣ στα Γιάννενα που ο κουμπάρος αποβάλει ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟ και δίνει ένα ανύπαρκτο πέναλτι στον ΠΑΣ. Τους βολεύει ο ΑΡΗΣ που δεν παίρνει μαρς πέναλτι στην Ριζούπολη, μαρς πέναλτι στο Περιστέρι, που δέχεται γκολ οφσάιτ με Καλλονή στο Βικελίδης, γκολ επιθετικό φάουλ στο ΟΑΚΑ, που είναι πρώτο σε κόκκινες και πρώτος σε κίτρινες στο πρωτάθλημα.

Και τώρα ανακάλυψαν ότι ο ΑΡΗΣ… ευνοείται στην φάση του Τάτου με τον Μητρόπουλο. Ο Πανιώνιος… καταγγέλει ότι τους έλεγαν ότι αν δεν χάσετε δεν θα φύγετε από εδώ και για αυτό επηρεάστηκαν οι παίκτες του. Προφανώς για αυτό ο Αραβίδης σε 3 περιπτώσεις δεν παίρνει κάρτα, αλλά και ο Γιάννου δεν αποβάλλεται όπως έπρεπε στο 71 σε φάση μαρς-αποβολής που πάει με τις τάπες στο γόνατο του Τσιάρα. Σε ματς που στο δεύτερο ημίχρονο νόμιζες ότι ο Κολοβός έχει ήδη πάει στον Ολυμπιακό και έπαιρνε φάουλ σε κάθε βουτιά έξω από την περιοχή. Εκτός έδρας ματς και τα φάουλ 28-18 υπέρ του Πανιωνίου. Και βγαίνει ο... βοηθός του πρωτάρη σε πάγκο Ελευθερόπουλου, που έφυγε κακήν κακώς από την Λάρισα της Γ Εθνικής, να μιλήσει για τον ΑΡΗ και την διαιτησία;

Ο… Λαμπρόπουλος έγραψε ότι ο Σούλης πήγε 100 χρόνια το ποδόσφαιρο πίσω, αλλά 1 χρόνο αν γυρνούσε πίσω τα χεράκια τα δικά του και του Αραβίδη και του Κουλουχέρη είναι στον λαιμό του Παπαζαχαρία και του Γιαννιώτα. Τότε ήταν τελικός όμως για τον Πανιώνιο, ενώ χθες ο ΑΡΗΣ έπρεπε να είναι ο… ΑΡΗΣ που είχαν συνηθίσει στα προηγούμενα ματς. Σε ένα γήπεδο που δεν έγινε το παραμικρό, βρήκαν τον τρόπο να προπαγανδίσουν. Ξέρουν ότι αν δεν κερδίσουν τον ΠΑΣ γίνονται πρώτο φαβορί και έβγαλαν και ανακοίνωση για το… δίπλωμα του Σούλη.

Στον Πανιώνιο ας βγάλουν ανακοίνωση για όσα είπε ο πρώην πρόεδρος τους περί πυροβολισμών στις προπονήσεις τους και ας αφήσουν τον ΑΡΗ. Όσο για το αν ο Σούλης έχει δίπλωμα ή όχι, τι μπορεί να πει πραγματικά η συγκεκριμένη ομάδα; Ρε σεις ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΦΕΤΟΣ στην χειρότερη σεζόν του όλων των εποχών ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕΣΑ στην έδρα σας.

Φταίει όμως ο ΑΡΗΣ που είναι σε αυτό το χάλι. Μιλάνε όλοι μιλάει και ο Πανιώνιος που είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη παράδοση σε εκτός έδρας ματς. 50 χρόνια στο Βικελίδης δυο ισοπαλίες και 48 ήττες και θα μιλήσει για τον ΑΡΗ ο… κάθε Παναγόπουλος; Μάλλον τον πείραξε το ΟΧΙ από τον ΑΡΗ μετά την απομάκρυνση Χατζηνικολάου. Τότε που ο ίδιος έλεγε δεξιά και αριστερά ότι τον θέλει ο ΑΡΗΣ και ο Ηλιάδης, όταν τον ρώτησε συνάδελφος, νόμιζε ότι του κάναμε πλάκα με τον συνεπίθετο δικηγόρο!!! Αν σας κυνηγάνε αυτοί που είναι… αδελφοποιημένοι με τους συμπολίτες ( Τρώτε την μια σφαλιάρα μετά την άλλη, την Κυριακή σας περνάει ο Ατρόμητος, σας φτάνει η Τρίπολη και εσεις νταλκά με τον ΑΡΗ!!!), άλλοθι στον ΑΡΗ δεν θα βρείτε.

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να κάνει ότι θέλει. Ο ΑΡΗΣ δεν ξέρω αν μπορεί να τα καταφέρει, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσει παίζοντας πλέον με τους δικούς ΣΑΣ κανόνες…

ΥΓ1 Καραμελίδη κανόνισε με Βέροια και με Πλατανιά. Ξέρεις εσύ, αλλά να ξέρεις ότι ξέρει και ο κόσμος του ΑΡΗ πλέον…

ΥΓ2 Αφιερωμένες οι φωτό στα παιδιά της Πλατείας και τους εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΥΓ3 Για τον τελικό της ντροπής θα σημειώσω δυο πράγματα. Δεν περίμενα κάτι άλλο από ΕΟΚ και Αστυνομία που εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τον ΑΡΗ που δεν μπορεί να αντιδράσει λόγω της κληρονομιάς της προηγούμενης διοίκησης που τον έχει καταστήσει αδύναμο. Το πάρε την ομάδα και φύγε, εύκολα το λες, αλλά για να το κάνεις πρέπει να έχεις στην πλάτη σου την ευθύνη του -6, άρα μόνο η διοίκηση και οι μέτοχοι θα μπορούσαν να το πουν και να το κάνουν. Περίμενα πολλά περισσότερα από την ομάδα όμως στο δεύτερο ημίχρονο. Ήθελα να δω τον ΑΡΗ όπως στο πρώτο μισό και ας έχανε στο τέλος με 20 ή 30. Όχι όμως αυτή την τραγική αγωνιστική εικόνα. Για αυτό δεν φταίει ούτε η ΕΟΚ, ούτε η Αστυνομία ούτε κανείς άλλος πέρα από τον ΑΡΗ. Πάντως από το πρώτο ημίχρονο θα καταλάβατε όλοι γιατί έγιναν όσα έγιναν στο Ηράκλειο και τι θα μπορούσε να συμβεί αν το γήπεδο ήταν μισό μισό. Το πιο πιθανό να κερδίσει ο ΠΑΟ. Δώσε μου όμως το δικαίωμα να παλέψω επί ίσοις όροις και όχι σε ματς εκτός έδρας.

ΥΓ4 Πάλι στα στημένα ρε συμπολίτες; Πάλι επισήμανση από ΟΥΕΦΑ; Στην Ελλάδα όμως δεν μετράει η ΟΥΕΦΑ. Μετράει το καφενείο και τα τιτιβίσματα με τα λάικ. Η ΟΥΕΦΑ στέλνει ματς του ΠΑΟΚ, αλλά στα καφενεία και στα facebook γράφει ο καθένας ότι του κατέβει για τον ΑΡΗ. Στο τέλος το…καφενείο και το… τιτίβισμα το εξισώνω με την ΟΥΕΦΑ και όλα καλά, όλα ανθηρά που έλεγε και ο Βουτσάς σε πολύ καλύτερες κωμωδίες από αυτή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην Ελλάδα το ότι έπαιξε ένα παίκτης το ποιος θα πάρει την σέντρα (και έχασε!!!) εξισώνεται με τον πρόεδρο της ομάδας, που με τον πρόεδρο της άλλης κανονίζουν τον διαιτητή στο επόμενο ματς. Πρόεδροι με κουμπαριές φυσικά μεταξύ τους. Και μία που είπα κουμπαριές, κανονίστε κύριε Αντιπρόεδρε της ΕΠΟ από τα Χανιά και κύριε Καραμελίδη από την Ημαθία στα δυο επόμενα ματς να παίξουν τα φυντάνια σας 50-50. Ο ΑΡΗΣ δεν έχει τίποτα να χάσει, αν σκοπεύετε να εμφανιστούν οι Βοσκακοσιδηρόπουλοι σας σε αυτά τα παιχνίδια…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!