Κάμπελ: «Μετά το Μουντιάλ θα αποφασίσω»

Κάμπελ: «Μετά το Μουντιάλ θα αποφασίσω»

Gazzetta team
Κάμπελ: «Μετά το Μουντιάλ θα αποφασίσω»

bet365

Χαρούμενος στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Τζόελ Κάμπελ, ωστόσο τονίζει πως θα αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Κοσταρικανός άσος μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «La Nation», η οποία χρησιμοποίησε τον τίτλο: «κλείνει το μάτι ο Κάμπελ στον Ολυμπιακό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το αν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Δεν είναι ακόμα σαφές τι θα κάνω, θέλω να τελειώσω τη σεζόν με όρεξη και καλή απόδοση και μετά έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να κάνω καλό Μουντιάλ και μετά να αποφασίσω για το μέλλον μου. Ο Ολυμπιακός θέλει να με κρατήσει, μου έχουν πει πολλές φορές πόσο ευχαριστημένοι είναι, άρα αυτό σημαίνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ενδιαφέρονται να με κρατήσουν. Για το αν θα μείνω στον Ολυμπιακό εξαρτάται από τα σχέδια που έχουν για μένα η Άρσεναλ και ο Ολυμπιακός».

Για το αν το Μουντιάλ θα είναι εφαλτήριο για μεταγραφή του: «Έχω συμβόλαιο με την Άρσεναλ, τώρα σκέφτομαι να παίξω καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, στις ελληνικές διοργανώσεις και μετά στο Μουντιάλ και στη συνέχεια βλέπουμε».

Για την παρουσία του στην Ελλάδα: «Είμαι χαρούμενος με όσα έχω κάνει, νιώθω σημαντικός παίκτης για την ομάδα κι αυτό είναι πολύ καλό. Ο προπονητής μου δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη, είμαι μέσα στους 5 παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Έχω βοηθηθεί με την τακτική να βελτιωθώ και αισθάνομαι ότι έχω συμβάλλει σημαντικά στην ομάδα. Με την προσαρμογή δεν είχα πρόβλημα, όλα εξαρτώνται από το πως παίζεις στο γήπεδο». Έχω βελτιωθεί πολύ και στο θέμα των φυσικών επιδόσεων, παίζοντας σε διαδοχικά παιχνίδια κάθε τρεις μέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα