Ο Δώνης θέλει να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ

Ο Δώνης θέλει να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ο Δώνης θέλει να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Γιώργος Δώνης έκανε καταγγελία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, αφού ο «δικέφαλος» προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κόντρα με την ασπρόμαυρη διοίκηση και οι δύο πλευρές θα φτάσουν στα άκρα για τα χρήματα που πρέπει να πάρει ο Γιώργος Δώνης, λόγω της απόλυσης του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για να μην δώσει τα λεφτά που επιθυμεί ο Δώνης και αυτός με τη σειρά του έκανε καταγγελία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Ελληνας τεχνικός ζητά από εδώ και στο εξής ο δικέφαλος να χάνει κάθε ματς στα χαρτιά και να του αφαιρούνται βαθμοί, αλλά και να τιμωρηθούν οι διοικητικοί του παράγοντες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα