«Ήταν άστοχη η δήλωσή του Στέφενς»

Gazzetta team
«Ήταν άστοχη η δήλωσή του Στέφενς»

bet365

Ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως ήταν άστοχη η δήλωσή του Στέφενς περί διαιτησίας και προσπάθησε να καλύψει τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.
Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-1
Διαιτητές: Ηλίας Σπάθας, Λάζαρος Δημητριάδης, Αθανάσιος Ταρανάς
4ος Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος
«Καλή η διαιτησία του Σπάθα στην εφαρμογή των κανονισμών, όμως έπρεπε να δώσει κόκκινη αντί για κίτρινη στον Αγκιλέρα. Άριστοι οι βοηθοί»

ΑΠΟΛΛΩΝ - SKODA ΞΑΝΘΗ 2-0
Διαιτητές: Σταύρος Τριτσώνης, Στυλιανός Τσολάκης, Χρυσούλα Κουρομπύλια
4ος Διαιτητής: Μιχαήλ Κουκουλάκης
«Πολύ καλή η διαιτησία του Τριτσώνη, σωστή η αποβολή του Φλίσκα, ο οποίος αποβλήθηκε για τρίτη με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη. Το μοναδικό λάθος του διαιτητή ήταν πως έπρεπε να αποβάλει και τον Μάνταλο, αφού έριξε εκτός φάσης μπουνιά σε αντίπαλό του. Σωστοί οι βοηθοί του»

ΒΕΡΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5
Διαιτητές: Απόστολος Αμπάρκιολης, Χρήστος Σωτηρόπουλος, Ιωάννης Κοντιζάς
4ος Διαιτητής: Γεράσιμος Ντίτσος
«Πολλά τα λάθη του Αμπάρκιολη. Ο πρώτος βοηθός, Σωτηρόπουλος, στο πρώτο γκολ του Ολαϊτάν ήταν οφσάιντ και στο τρίτο ο ίδιος παίκτης φαίνεται να είναι πιο μπροστά. Εμείς το είδαμε τηλεοπτικά και δεν μπορούμε να είμαστε στη θέση του συγκεκριμένου βοηθού».

Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1
Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Δαμιανός Ευθυμιάδης, Χασάν Κούλα
4ος Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης
«Στο 3ο λεπτό ο Κούλα Χασάν δεν είναι πουθενά για να ελέγξει τη φάση, όπου η μπάλα δεν έχει βγει άουτ και αν δείτε το πλάνο δεν υπάρχει πουθενά! Ήταν λάθος και ακυρώθηκε το γκολ του Ατρομήτου. Στη συνέχεια, ο Σιδηρόπουλος κάνει λάθος εκτίμηση στην κόκκινη του Φυτανίδη. Τραβάει τον αντίπαλό του, ο οποίος είναι στη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έχει τέτοια τροχιά και ο διαιτητής πρέπει να εκτιμήσει αν ο επιθετικός είναι σε προφανή θέση για γκολ. Η μπάλα πάει προς τον τερματοφύλακα και όχι στον επιθετικό για να είναι σε προφανή θέση για γκολ και να αποβληθεί ο Φυτανίδης. Σωστά δόθηκε το πέναλτι στον Πίτου Γκαρσία και ο αντίπαλος έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα».

ΚΑΛΛΟΝΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0
Διαιτητές: Αναστάσιος Κάκος, Αντώνιος Καρατζίκας, Νικόλαος Γεωργαράκος
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης
«Ο Κάκος και οι βοηθοί του ήταν αλάνθαστοι. Όλοι οι διαιτητές θέλουν να παίζουν σε τέτοια ματς, αφού δεν υπήρξε κάποιο θέμα».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0
Διαιτητές: Μιχαήλ Βοσκάκης, Δήμος Αναστόπουλος, Εμμανουήλ Βλάσσης
4ος Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης
«Κανένα λάθος από τον Βοσκάκη και τους βοηθούς του. Με λίγα λόγια ήταν άριστοι».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 2-1
Διαιτητές: Δημήτρης Στυλιαράς, Δημήτριος Τάτσης, Χρήστος Ακρίβος
4ος Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος
«Η διαιτησία του Στυλιαρά δεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με όσα δήλωσε ο Στέφενς μετά τη λήξη του αγώνα. Νομίζω ότι ήταν πετυχημένη η διαιτησία του Στυλιαρά και των βοηθών του. Ήταν άστοχη η δήλωσή του Στέφενς και προσπάθησε να καλύψει τις αδυναμίες της ομάδας του.

Στο 6ο λεπτό υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφσάιντ ο Μπεργκ. Για τη φάση του Σίλντενφελντ με τον Κατσουράνη, υπάρχει πέναλτι, αφού ο δεύτερος τον τραβάει από το χέρι. Στην κόκκινη του Κατσουράνη υπάρχει σπρώξιμο, το οποίο είναι φάουλ και αποβολή. Έπρεπε να δει κόκκινη κάρτα και ο Κουτρουμπής για τη μπουνιά που έριξε σε αντίπαλο του. Δεν έπρεπε να σταθούμε στο αν ήταν δυνατή ή αδύναμη, αλλά κοιτάμε την πρόθεση του παίκτη».

 

Τελευταία Νέα