Ολοταχώς για φιέστα στην Τούμπα ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Ολοταχώς για φιέστα στην Τούμπα ο Ολυμπιακός!

bet365

Η διαφορά του Ολυμπιακού από τη 2η θέση εκτοξεύτηκε στους 17 βαθμούς κι αν παραμείνει ως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα του δώσει την ευκαιρία για... γύρο θριάμβου μέσα στην Τούμπα!

Η νέα ήττα του Δικεφάλου του Βορρά στη Λεωφόρο, τον έφερε ακόμα πιο μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας και τους Πειραιώτες. Αισίως στο +17 οι πρωταθλητές, που βρίσκονται αγκαλιά με το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Η κατάκτηση του τίτλου μάλιστα δεν αποκλείεται να «κλειδώσει» μέσα στο άντρο των «ασπρόμαυρων» και το μεταξύ τους παιχνίδι την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι στο βαθμολογικό πίνακα μέχρι τότε και νικήσει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, θα βρεθεί στο +20 με έξι αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος. Σε αυτό το διάστημα, ήτοι στις τρεις επόμενες αγωνιστικές, η ομάδα του Μίτσελ, θα παίξει με Πλατανιά (εντός), ΟΦΗ (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός), ενώ οι Θεσσαλονικείς με Αστέρα Τρίπολης (εκτός), Πανθρακικό (εντός) κι Εργοτέλη (εκτός). Αυτό βέβαια σημαίνει ότι υπό προϋποθέσεις η φιέστα του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να γίνει και στο «αιώνιο» ντέρμπι με το Τριφύλλι την 27η αγωνιστική.

Εφόσον πάντως οι Πειραιώτες κάνουν τον... γύρο του θριάμβου στο γήπεδο της Τούμπας στις 10 Μαρτίου, θα κάνουν και νέο ρεκόρ, αφού θα έχουν κατακτήσει το πιο γρήγορο πρωτάθλημα στην ιστορία της Α' Εθνικής! Η αμέσως προηγούμενη επίδοση μάλιστα ανήκει πάλι στους «ερυθρόλευκους», αφού πέρυσι είχαν κάνει φιέστα και πάλι σε ντέρμπι, με το 3-0 επί της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη», μόλις μία ημέρα νωρίτερα, ήτοι στις 9 Μαρτίου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα