ΑΕΛ - Κεραυνός Θεσπρωτικού 6-0

ΑΕΛ - Κεραυνός Θεσπρωτικού 6-0

Άκης Παπαβλασόπουλος
ΑΕΛ - Κεραυνός Θεσπρωτικού 6-0

bet365

Την ενατή της νίκη πανηγύρισε η ΑΕΛ που συνέτριψε στην έδρα της με 6-0 τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Το συγκρότημα του Γιώργου Στράντζαλη που πέτυχε την τρίτη του συνεχόμενη νίκη με μεγάλο σε έκταση σκορ, άνοιξε το σκορ στο 6΄ με την κεφαλιά του Πλιάγκα.

Στο 19΄ οι «βυσσινί» άγγιξαν το 2-0 με τον Μπλέντι με την προσπάθεια του να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό που δεν κατάφεραν στο σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι το πέτυχαν στο 32΄ με τον Μήτση.

Ο συγκεκριμένος παίκτης πέτυχε ακόμα δύο γκολ στο 33΄ κα στο 34΄, κάνοντας έτσι το 4-0. Στο δεύτερο μέρος η «Βασίλισσα του κάμπου», άγγιξε το 5-0 η προβολή του όμως σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Σιδηρόπουλου. Αυτό το οποίο δεν έγινε σε εκείνο το χρονικό σημείο έγινε στο 74΄ με την κεφαλιά του Ρούσση, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 78΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Στεφανίδης.

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης(59΄Μπουσινάκης), Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας(45΄Τζουμάκης), Πατινιώτης, Στεφανίδης, Γκούρτσας(76΄Γαρυφαλλόπουλος), Μπλέντι.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίτζος): Φίλιας, Κούσης Σπ.(45΄Τζιάκος), Πάνου(45΄Βάλβης), Κωστακιώτης, Μπουρδούβαλης, Ρακόπουλος, Αντωνίου, Κολιός Π., Νικολάου(64΄Δήμος), Κολιός Γ., Κούσης Στ.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα