Πήρε Κουρδάκη ο Ηρακλής

Πήρε Κουρδάκη ο Ηρακλής

Άκης Παπαβλασόπουλος
Πήρε Κουρδάκη ο Ηρακλής

bet365

Τον 25χρονο Παναγιώτη Κουρδάκη, έπειτα από εισήγηση του Γκιγέρμο Όγιος ενέταξε στο δυναμικό του ο Ηρακλής.

Στην πραγματοποίηση της τετάρτης του χειμερινής μεταγραφής, προχώρησε ο Ηρακλής που ήρθε σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Κουρδάκη.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Θερμαϊκό Θέρμης, Πυρσό Γρεβενών και Αναγέννηση Επανομής ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, αλλά και στον ΟΦΗ δοκιμαζόταν από τον Γκιγέρμο Όγιος, τον οποίο και ικανοποίησε με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των «κυανόλευκων», ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του συλλόγου και θα φορά την φανέλα του μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ μετά την υπογραφή του συμβολαίου στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής:«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής, και σε μια μεγάλη οικογένεια όπως είναι αυτή την στιγμή ο Ηρακλής.

Θέλω να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ για να φτάσει η ομάδα μας στην άνοδο που είναι και ο μοναδικός στόχος μας και θέλω επίσης να συνεργαστώ με έναν πολύ καλό προπονητή όπως είναι ο Γκιγιέρμο Όγιος η παρουσία του οποίου έπαιξε μεγάλο ρόλο για μένα στην απόφαση μου να έρθω στον Ηρακλή.

Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο μας είναι η σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο. Όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να φανούν μέσα στο γήπεδο».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα