Αλβάρεζ: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

Gazzetta team
Αλβάρεζ: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

bet365

Σίγουρος πως ο Απόλλωνας βρίσκεται στο σωστό δρόμο εμφανίστηκε ο Λεάντρο Αλβάρεζ εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA: «Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Δεν κοιτάμε αν έχει πρόβλημα η κάθε ομάδα γιατί όλοι που προσπαθούν να μείνουν στην κατηγορία δίνουν πάντα το 100%. Πρέπει να κοιτάμε τι θέλουμε να κάνουμε εμείς, να προσέχουμε ώστε να μην τρώμε γκολ και μέσα στο σπίτι μας πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί. Είμαστε σε καλό δρόμο και θέλουμε να μαζέψουμε βαθμούς από εδώ και πέρα», δήλωσε αρχικά ο Αλβάρεζ.

Για τα δυνατά σημεία της Ξάνθης: «Έχει πολύ καλή επίθεση αλλά όπως είδαμε μπορεί να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και να χάνει εύκολα από τον ΠΑΣ. Εμείς πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας, να κάνουμε τα σωστά πράγματα και δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα