Με Νάτχο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Με Νάτχο κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Χουμπ Στέφενς προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Μπίμπρας Νάτχο στη θέση του επιτελικού για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην 11αδα και ο Λούκας.

Σε δύο αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θα προχωρήσει ο Χουμπ Στέφενς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει βασικό για πρώτη φορά τον Μπίμπρας Νάτχο στη θέση του Βούκιτς. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής που πήρε χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια με Πλατανιά και ΟΦΗ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που φάνηκε και με την ομάδα του Ηρακλείου πετυχαίνοντας και γκολ. Η δεύτερη αλλαγή θα είναι αυτή του Λούκας στη θέση του Νίνη.
Στις υπόλοιπες θέσεις δεν θα υπάρξουν αλλαγές με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σκόνδρας και αριστερά ο Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κατσουράνης και Τζαβέλλας. Αμυντικά χαφ οι Κάτσε και Μαντούρο στις πτέρυγες οι Λούκας και Σαλπιγγίδης στον άξονα ο Νάτχο και στην επίθεση ο Αθανασιάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα