Η ΑΕΚ παίρνει Ντάρκο Ζόριτς! (vids)

Η ΑΕΚ παίρνει Ντάρκο Ζόριτς! (vids)

Γιώργος Τσακίρης
Η ΑΕΚ παίρνει Ντάρκο Ζόριτς! (vids)

bet365

Για δεδομένο deal λένε στο Μαυροβούνιο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον 20χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Στην ΑΕΚ σχεδιάζουν ήδη την ομάδα της επόμενης σεζόν καθώς με τη Γ' τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες και εκτός από τις μεταγραφές που έχουν κλείσει από τον ελληνικό χώρο, έκλεισαν και μία από το εξωτερικό και συγκεκριμένα το Μαυροβούνιο. Ο λόγος για τον Ντάρκο Ζόριτς, 20χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είναι διεθνής και ανήκει στην Τσέλικ, με την οποία έχει φέτος 7 γκολ σε 14 συμμετοχές, είναι ο πρώτος της σκόρερ και την έχει στο -2 από την κορυφή (πέρυσι 6 γκολ σε 27 συμμετοχές).

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο Μαυροβούνιο -για την ακρίβεια δεν το υποστηρίζουν απλά αλλά είναι 100% σίγουροι- άνθρωποι της Τσέλικ και εκπρόσωποι του παίκτη ήρθαν στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες, συναντήθηκαν με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς-Νίκο Λυμπερόπουλο και υπήρξε συμφωνία τόσο με την ομάδα όσο και με τον ποδοσφαιριστή.

Για τον Ζόριτς έχει υπάρξει πέρυσι ενδιαφέρον και από Ιταλία και συγκεκριμένα τις Ουντινέζε και Κιέβο ενώ δοκιμάστηκε και στην Ιντερ! Το γεγονός ότι τον κάλεσαν οι Νερατζούρι αλλά και ότι βρέθηκε στη λίστα μιας ομάδας που έχει αποδείξει ότι ξέρει να επιλέγει πιτσιρικάδες, όπως η Ουντινέζε, δείχνει ότι αν μη τι άλλο το ταλέντο υπάρχει! Παράλληλα, λίγο πριν το τέλος του 2013, η Φέγενορντ είχε κινηθεί για την απόκτησή του, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Για τον παίκτη κινήθηκε πριν δυο εβδομάδες και ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά πλέον είναι στο χέρι της ΑΕΚ, αφού οι Μαυροβούνιοι κάνουν λόγο για δεδομένο deal!

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα