Σηκώθηκε και έφυγε ο Πάμπλο Γκαρσία!

Gazzetta team
Σηκώθηκε και έφυγε ο Πάμπλο Γκαρσία!

bet365

Το κλίμα στην Skoda Ξάνθη ήταν βαρύ λόγω του τροχαίου δυστυχήματος με την εμπλοκή του Χρήστου Πανόπουλου, αλλά έγινε ακόμη χειρότερο με τον Πάμπλο Γκαρσία που όταν έμαθε ότι είναι εκτός αποστολής, σηκώθηκε και έφυγε.

Οπως γράφει το thrakisports.gr, o Πάμπλο Γκαρσία έφτασε στο γήπεδο και ενημερώθηκε από τον Νίκο Κεχαγιά ότι δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με τον Απόλλωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ουρουγουανός χωρίς να αλλάξει καν και να φορέσει τα ρούχα προπόνησης, πήρε τα πράγματά του και αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο.

Η κίνησή του δείχνει πλέον ξεκάθαρα ότι οι σχέσεις Πάμπλο Γκαρσία και Ξάνθης δεν είναι καλές και αναμένονται εξελίξεις.Λέγεται μάλιστα, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, ότι ο Πάμπλο Γκαρσία έφυγε και από το γήπεδο των Πηγαδίων την Τετάρτη, όταν αντικαταστάθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τα ίδια έπραξε και η οικογένειά του.

Το κλίμα, έτσι κι αλλιώς είναι βαρύ στην ομάδα λόγω του τροχαίου δυστυχήματος του Χρήστου Πανόπουλου. Ωστόσο πλέον γίνεται ακόμα πιο βαρύ, σε μια κρίσιμη στιγμή που η Ξάνθη ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη το 2014 και πλέον άλλαξε προπονητή.

Ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα