Η Αστυνομία είπε «όχι» στους φίλους του ΠΑΟΚ

Γιώργος Βροντάκης
Η Αστυνομία είπε «όχι» στους φίλους του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ για να δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς, όμως, η Αστυνομία το απαγόρευσε για λόγους ασφαλείας.

Αναλυτικά τα μέτρα τήρησης της τάξης στον αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, για τα ακόλουθα:

• Ο ΠΑΟΚ ζήτησε εισιτήρια, αίτημα το οποίο ο Παναθηναϊκός αποδέχθηκε. Η Αστυνομία διαφώνησε για λόγους ασφαλείας και κατόπιν σχετικής απαγόρευσης από το Υπουργείο Πολιτισμού δεν θα διατεθούν εισιτήρια και ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του γηπέδου για φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

• Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 την ημέρα του αγώνα.

• Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ.

• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

• Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

• Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

• Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα