Ο Μήτρογλου κρίνει τον προπονητή της Φούλαμ!

Ο Μήτρογλου κρίνει τον προπονητή της Φούλαμ!

Θάνος Σαρρής
Ο Μήτρογλου κρίνει τον προπονητή της Φούλαμ!

bet365

Ο κλοιός γύρω από τον Ρενέ Μιούλενστιν σφίγγει επικίνδυνα και το μέλλον του θα κριθεί σε δύο δύσκολα ματς, στα οποία περιμένει τον Μήτρογλου να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά...

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από το Λιγκ Καπ ο Ολλανδός προσπάθησε να αστειευτεί αλλά... συνάντησε παγωμένη ατμόσφαιρα! Ο κόσμος έχει χάσει την υπομονή του και περιμένει άμεση βελτίωση, αν και το πρόγραμμα δεν βοηθά. Οι Κότατζερς παίζουν με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός και Λίβερπουλ εντός.

Η επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ, όπου είχε θητεύσει στο πλευρό του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και αποφάσισε το καλοκαίρι να αποχωρήσει για να χαράξει το δικό του δρόμο, ίσως αποδειχθεί κομβική, με τα βρετανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι πλέον υπάρχουν αρκετές πιθανότητες αντικατάστασής του.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μήτρογλου περιμένει πως και πως να τον βοηθήσει και είναι πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής στο «Θέατρο των Ονείρων». Ο Μιούλενστιν έχει άμεση ανάγκη τα γκολ του «Μητρογκόλ» και το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για τα όσα του είπε, τα οποία δείχνουν την εμπιστοσύνη του.

Ο Ολλανδός, άλλωστε, το δήλωσε ξεκάθαρα: «Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κοιτάξαμε ήταν το σερί του στα γκολ. Έχει πετύχει ορισμένα τέρματα στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει ποικιλία στα τελειώματα, κάτι για το οποίο μιλήσαμε με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ελπίζουμε΄οτι θα μας βοηθήσει», τόνισε, περιμένοντας από τον Έλληνα φορ να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα