Εκεί θα ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός

Εκεί θα ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Εκεί θα ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός

bet365

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος μπορεί μόλις να ολοκληρώθηκε, αλλά στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχουν ήδη βρει τις θέσεις στις οποίες θα ενισχυθούν το καλοκαίρι.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει φτιάξει τα πλάνα του μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου και τον Δημήτρη Σαραβάκο αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Η βασική προτεραιότητα φαίνεται πως θα είναι η απόκτηση στόπερ σύμφωνα με τη «Sportday» και μάλιστα ίσως αποκτηθούν δύο κεντρικοί αμυντικοί. Ο ένας εξ αυτών ωστόσο θα είναι σίγουρα αριστεροπόδαρος.

Παράλληλα στο Τριφύλλι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση δεξιού μπακ, ενός εξτρέμ που να πατάει περιοχή και να βάζει γκολ, καθώς επίσης κι ένος «box to box» μέσου, ο οποίος όμως θα έχει την ικανότητα να δημιουργήσει κινδύνους και στην περίπτωση που βρεθεί στην αντίπαλη περιοχή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα