Πρόβλημα με Παπαδόπουλο σε Ατρόμητο

Πρόβλημα με Παπαδόπουλο σε Ατρόμητο

Δημήτρης Τομαράς
Πρόβλημα με Παπαδόπουλο σε Ατρόμητο

bet365

Τράβηγμα στον δικέφαλο υπέστη ο Παπαδόπουλος στον Ατρόμητο με συνέπεια να τίθεται εκτός από το επόμενο ματς πρωταθλήματος.

Με αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον της Καλλονής και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης η προετοιμασία του Ατρομήτου για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που έκανε θεραπεία, όπως διαπιστώθηκε από μαγνητική τομογραφία του έπαθε τράβηγμα στον δικέφαλο και έτσι δεν θα είναι διαθέσιμος για τον επόμενο αγώνα.

Ο Στέφανο Ναπολεόνι προπονήθηκε ελαφρά καθώς προέρχεται από ίωση και την Παρασκευή αναμένεται να ενσωματωθεί πλήρως. Ο Ματίας Ιγκλέσιας συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και την Παρασκευή θα αποφασιστεί πότε θα εκτίσει την ποινή του.

Ο Ελίνι Δημούτσος εξέτισε την μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του και επιστρέφει στην διάθεση του προπονητή του Γιώργου Παράσχου. Τέλος το πρωί της Παρασκευής ο Ναπολεόνι θα παραλάβει το βραβείο bestgoal της 22ης αγωνιστικής. Το βραβείο θα του το παραδώσει η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ, Κάτια Κοξένογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα