Σαρρής: «Πρώτα η παραμονή και μετά η μεταγραφή»

Gazzetta team
Σαρρής: «Πρώτα η παραμονή και μετά η μεταγραφή»

bet365

Ο Γιώργος Σαρρής μίλησε για τις δύο συνεχόμενες νίκες του Εργοτέλη, την παραμονή των Κρητικών, αλλά και για τις φήμες ότι έχει «κλείσει» στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Σαρρής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

τις νίκες με Πανιώνιο και Βέροια: «Ήταν δύο πολύ σημαντικές νίκες. Είναι ούτως ή άλλως σημαντικό να κερδίζεις, αλλά ιδιαίτερα όταν έρχονται απέναντι σε ομάδες που είναι κοντά μας στη βαθμολογία. Εύχομαι και στα επόμενα ματς, όπως με τον Πλατανιά και τον ΟΦΗ, να πάρουμε νίκες.

-την αγωνιστική προσέγγιση στο χθεσινό ματς: «Ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς. Είχαμε πολύ καλή ψυχολογία μετά το ματς με τον Πανιώνιο, γιατί παίζαμε με εννιά παίκτες και κερδίσαμε. Θέλαμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη κερδίζοντας και τη Βέροια. Είχαμε σαν πρώτο στόχο να διασφαλίσουμε την άμυνά μας, στο δεύτερο μέρος κάναμε όσα μας είπε ο προπονητής μας στην επίθεση και πήραμε τη νίκη».

-τους λόγους που ο Εργοτέλης είχε ένα μεγάλο σερί αγώνων χωρίς νίκη: «Έχει ασκηθεί σκληρή κριτική στην ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι πως ήμασταν λίγο άτυχοι. Είχαμε καλή απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια, αλλά δεχόμασταν εύκολα και χαζά γκολ. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί, τώρα θα είχαμε 5-6 βαθμούς περισσότερους».

-την έλευση του νέου προπονητή: «Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους προπονητές. Και ο κ. Πετράκης και ο κ. Ουζουνίδης είναι καλοί προπονητές και αξιόλογοι άνθρωποι. Ίσως με την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας να αλλάζει η ψυχολογία σε μια ομάδα. Κι εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω».

-την παρουσία του Διαμαντάκου: «Είναι πολύ καλός επιθετικός και δεν το λέω επειδή είναι συμπαίκτης μου. Φαίνεται πως έχει δουλέψει σκληρά. Έχει την αίσθηση του γκολ και δεν χαρίζεται στις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται. Αξίζει που ακούγεται το όνομά του και του εύχομαι να συνεχίσει έτσι».

-το μέλλον του και τις φήμες περί συμφωνίας με την ΑΕΚ: «Η ομάδα μου είναι ο Εργοτέλης και κοιτάω το καλύτερο γι’ αυτή. Κοιτάμε πρώτα να σωθούμε. Το καλοκαίρι ο καθένας μας θα αποφασίσει για όποια πρόταση έχει ή δεν έχει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα