Τσαμπούρης: «Μας... ξεπλήρωσε η τύχη με Παναθηναϊκό»

Γιώργος Φραδελάκης
Τσαμπούρης: «Μας... ξεπλήρωσε η τύχη με Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Σάββας Τσαμπούρης παραδέχεται με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ότι είχε και την τύχη με το μέρος του ο Αστέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας όμως πως του τη στέρησε από άλλα παιχνίδια.

Οι Αρκάδες ήταν οι μεγάλοι νικητές της χθεσινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, καταφέρνοντας και να τον προσπεράσουν στο βαθμολογικό πίνακα, σκαρφαλώνοντας στη 3η θέση της Σούπερ Λιγκ. Ο Αστέρας δεν ήταν καλύτερος από τους «πράσινους» όπως παραδέχεται κι ο Σάββας Τσαμπούρης με δηλώσεις του στο gazzetta.gr, παρ' όλα αυτά βρήκε τον τρόπο να φύγει με το πολύτιμο τρίποντο. Ο 27χρονος άσος που μπήκε αλλαγή στο 79' του αγώνα παίρνοντας τη θέση του Ντε Μπλάσις, μιλάει για το βάρος που αρχίζει να αποκτάει η φανέλα των «κιτρινομπλέ» και το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ... κλείνει τ' αυτιά του στα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του.

Σάββα μία μεγάλη νίκη για τον Αστέρα...

«Τεράστια η προσπάθεια που κατέβαλε σήμερα η ομάδα και τελικά δικαιώθηκε. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν ήμασταν καλοί, το σημαντικό όμως είναι ότι καταφέρνουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε ακόμα και στις κακές μας ημέρες. Βάλαμε το γκολ από ένα λάθος του αντιπάλου και στη συνέχεια παίξαμε πολύ προσηλωμένα, προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας τον Παναθηναϊκό. Κρατάμε το τρίποντο με το οποίο προσπεράσαμε στη βαθμολογία και προχωράμε, γιατί υπάρχει και το δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο».

Χρειάστηκε και τη βοήθεια της τύχης πάντως η ομάδας σας...

«Ναι όντως, σήμερα είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Ειδικά στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός μας πίεσε και είχε ευκαιρίες για να βάλει κάποιο γκολ, αλλά καταφέραμε τελικά να κρατήσουμε το μηδέν. Χρειάζεται όμως και η τύχη στο ποδόσφαιρο, δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που στο παρελθόν μας γύρισε την πλάτη. Η ομάδα δείχνει ότι έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα κι αποκτάει βάρος η φανέλα της. Το βλέπουμε με την παρουσία της στα πλέι οφ τα τελευταία χρόνια, τον περσινό τελικό του Κυπέλλου όπου χάσαμε όπως χάσαμε και τη συνολική παρουσία της στο πρωτάθλημα».

Παρά το μέτριο ξεκίνημα σας, έχετε πλέον εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα. Μπορεί ο Αστέρας το βήμα παραπάνω, να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε το οτιδήποτε. Προφανώς κι αποτελεί ένα όνειρο, τα όμως πάντα θα εξαρτηθούν στα πλέι οφ και στην κατάσταση που θα βρεθούν εκείνη την περίοδο οι ομάδες. Δείχνει να έχει ξεκαθαρίσει πλέον η κατάσταση και οι ομάδες που βρίσκονται τώρα στην πεντάδα θα μονομαχήσουν στο τέλος. Και πέρυσι όμως είδαμε ότι παρά την πορεία που είχαμε όλη τη χρονιά, τερματίσαμε στην προτελευταία θέση. Οπότε ό,τι κι αν πούμε τώρα, θα είναι πολύ πρώιμο».

Τον Παναθηναϊκό πως τον είδες; Τουλάχιστον σε σχέση με τον πρώτο γύρο...

«Πάρα πολύ δουλεμένη ομάδα. Έχει καταφέρει με έναν μικρό μέσο όρο ηλικίας να παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο, πολύ στρωτό, με τη μπάλα κάτω. Δείχνει ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο κι αν συνεχίσει έτσι μπορεί να ελπίζει σε πολλά παραπάνω τα επόμενα χρόνια».

Σε προσωπικό επίπεδο, το συμβόλαιό σου λήγει το καλοκαίρι. Τα σενάρια είναι ήδη πολλά, δεν μπορεί να μη σε απασχολούν...

«Εντάξει κι εγώ ακούω για διάφορες ομάδες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί απολύτως τίποτα άλλο πέρα από την ομάδα μου. Είμαι 100% προσηλωμένος στον Αστέρα, έχω κλείσει τα αυτιά μου και το καλοκαίρι που θα έρθει η ώρα, θα τα βάλουμε και κάτω και θα δούμε...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα