Κουτρουμπής: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Gazzetta team
Κουτρουμπής: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

bet365

Ο Γιώργος Κουτρουμπής στάθηκε στην αδράνεια του Παναθηναϊκού στη φάση του γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν νομίζει πως θα στοιχίσει στο τριφύλλι η απώλεια βαθμών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:
«Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα καλύτερά μας και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Από μία αδράνεια δεχθήκαμε ένα γκολ. Σήμερα έτυχε να μη μπορούμε να σκοράρουμε. Σε άλλα ματς εκτός έδρας έχουμε πάει καλύτερα. Δεν νομίζω πως θα μας στοιχίσει τόσο πολύ η σημερινή απώλεια βαθμών. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και στην πορεία θα ανέβουμε βαθμολογικά. Θέλουμε πολύ τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο μπροστά στον κόσμο μας.

Ερωτηθείς για το ότι αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ: «Έχω παίξει και παλιότερα αμυντικό χαφ. Από τη στιγμή που μου το ζητάει ο προπονητής πρέπει απλά να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγωνίζομαι εκεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα