Ματζουράκης: «Ωραία Καλλονή, κακάσχημη διαιτησία»

Gazzetta team
Ματζουράκης: «Ωραία Καλλονή, κακάσχημη διαιτησία»

bet365

Με την διαιτησία τα έβαλε ο τεχνικός της Καλλονής Γιάννης Ματζουράκης τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν ωραία, αλλά η διαιτησία κακάσχημη.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου επισήμανε: «Οι παίκτες είχαν αγωνιστική πειθαρχία. Έκαναν ένα καλό και ομαδικό παιχνίδι και περιόρισαν τα όπλα του Ατρόμητου κατά πολύ. Σε άσχημη μέρα ο διαιτητής, θεωρώ ότι οι δυνατότητές του ήταν καλύτερες και δεν μπορέσαμε να φύγουμε με αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Είχαμε σχεδιάσει την ομάδα να έχει ύψος και γι’ αυτό δεν βάλαμε Λεοζίνιο και Περόνε».

Για τη διαιτησία: «Αυτά τα στοιχεία θέλαμε απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ δυνατή όπως ο Ατρόμητος, που έχει κάθετο παιχνίδι. Είχαμε μία ωραία Καλλονή, αλλά παντρεύτηκε μία κακάσχημη διαιτησία. Κομβικό το ματς με τον Λεβαδειακό που έρχεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα