Ο δολοφόνος στον τόπο του… Μπερναμπέου

Gazzetta team
Ο δολοφόνος στον τόπο του… Μπερναμπέου

bet365

Η Μαδρίτη ‘’φλέγεται’’ απόψε λόγω του ημιτελικού του Κόπα Ντελ Ρέι, Ρεάλ - Ατλέτικο. O Δημοσθένης Γεωργακόπουλος αποφεύγει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντιέγκο Κόστα και γράφει για τον… δολοφόνο που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Ο λόγος για τον Μιράντα.

Ο βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ήταν ο άνθρωπος που έδωσε πέρσι στην Ατλέτικο Μαδρίτης το τρόπαιο του κυπελλούχου, στον τελικό απέναντι στη Ρεάλ. Τόπος του μαρτυρίου για τη βασίλισσα; Το ίδιο της το σπίτι, το Σαντιάγο Μπερναμπέου, όπου διεξάγεται και ο αποψινός ημιτελικός. Ήταν 17 Μαϊού, με τους συνήθεις ύποπτους Ρονάλντο και Ντιέγκο Κόστα, να διαμορφώνουν το 1-1 και να στέλνουν το ματς στην παράταση. Εκεί όμως ‘’καθάρισε’’ ο Μιράντα, ο οποίος με ένα γκολ στο 98ο λεπτό έδωσε τη νίκη και την κούπα στους ‘’ροχιμπλάνκος’’.

Ειρωνεία; Από τότε ο 30χρονος στοπερ δε βρήκε ξανά δίχτυα σε εγχώριες διοργανώσεις (πέτυχε δύο τέρματα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ) με την Ατλέτικο Μαδρίτης, μέχρι… προχθές, καθώς σκόραρε την Κυριακή στο 4-0 απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Σύμπτωση; Ρεάλ κι αυτή. Μήπως ο Μιράντα ζέστανε τις μηχανές, ενόψει του σημερινού αγώνα; Η απάντηση το βράδυ στο Μπερναμπέου.

Το γκολ του Μιράντα στον περσινό τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα