Επαφές με Ατλέτικο για Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός!

Επαφές με Ατλέτικο για Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Επαφές με Ατλέτικο για Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Μίτσελ θέλει τον Ρομπέρτο και ο Ολυμπιακός άρχισε επαφές με την Ατλέτικο για την απόκτησή του! Το... εμπόδιο και η ερυθρόλευκη επιθυμία.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης καίγεται να κρατήσει τον Κουρτουά στην ομάδα, εάν και αναγνωρίζει τις εξαιρετικές ικανότητες του Ρομπέρτο. Μάλιστα, στην λίστα της υπάρχει ο Μόγια, αλλά και ο Σέρχιο Ασένχο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η παραμονή του Βέλγου γκολκίπερ. Ωστόσο, οι Ισπανοί αποκαλύπτουν πως ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με τους Μαδριλένους για την απόκτησή του και μάλιστα είναι διατεθειμένος να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για να τον κρατήσει στον Πειραιά και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, τονίζουν πως ο Μίτσελ έχει ζητήσει από τη διοίκηση την παραμονή του Ισπανού γκολκίπερ, αφού είναι ενθουσιασμένος με την εικόνα του. Βέβαια, υπάρχει και... μπέρδεμα, μιας και ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει πως μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη έχει και ο γνωστός μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες! Ο Ολυμπιακός από την μεριά του έχει φροντίσει πάντως ήδη να κινηθεί και για τον Ρομπέρτο αλλά και για τον Τζόελ Κάμπελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα