Χωρίς Μέντες και Μπαϊράμι ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς Μέντες και Μπαϊράμι ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη

bet365

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έμειναν οι Μπαϊράμι και Μέντες που δεν κατάφεραν να προπονηθούν την Τρίτη.

Χωρίς τους Μέντες και Μπαϊράμι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη. Αυτό γιατί ο Ολλανδός αμυντικός μέσος προπονήθηκε ατομικά την Τρίτη, ενώ ο Σουηδός ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και εγκατέλειψε την προπόνηση, με αποτέλεσμα να κοπούν και οι δύο από την 20μελή αποστολή που θα βρεθεί στην Τρίπολη. Αντίθετα, ο Μλάντεν Πέτριτς προπονήθηκε για ακόμα μια μέρα κανονικά, αλλά δεν βρίσκεται ούτε αυτός στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει σε αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, στη προπόνηση της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ατομικό πρόγραμμα εκτός του Μέντες, ακολούθησαν και οι Πράνιτς και Μουζακίτης.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Αναστασόπουλος, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα