«Μια συγνώμη στον Παναθηναϊκό και ένα ευχαριστώ στον διαιτητή»

Gazzetta team
«Μια συγνώμη στον Παναθηναϊκό και ένα ευχαριστώ στον διαιτητή»

bet365

Τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ για το αντικείμενο στον Καπίνο, προκάλεσαν την αντίδραση και την άμεσα παρέμβαση του Παναθηναϊκού.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πράσινης ΠΑΕ, Νικόλας Βασιλαράς με παρέμβαση του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 απάντησε στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ και υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου, Ανδρέα Μανουσάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νικόλας Βασιλαράς στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
«Ο Παναθηναϊκός πληρώνει κάθε εβδομάδα. Όσα έχει πληρώσει, τα έχει πληρώσει όλη η υπόλοιπη λίγκα. Αυτά που ακούστηκαν είναι αστεία. Εμείς αν μη τι άλλο θα περιμέναμε μια συγγνώμη από τον ΟΦΗ. Αντ’ αυτού ακούσαμε ‘αν έγινε’ αυτό με τον Καπίνο. Θα μας πουν σε λίγο ότι από τη συγκίνηση είχε δακρύσει ή είχε βγάλει κριθαράκι το μάτι του.

Θα περιμέναμε τουλάχιστον μια συγνώμη από τον ΟΦΗ αντί να ακούμε αστειότητες του στιλ «αν χτυπήθηκε ο Καπίνο» κλπ. Και παράλληλα ένα «ευχαριστώ» στον διαιτητή που δεν έγραψε τίποτα για τον τραυματισμό του παίκτης μας, ενώ όλως τυχαίως έρχεται μεταξύ μας παιχνίδι για το Κύπελλο. Στο ίδιο γήπεδο είχε χτυπηθεί πριν δυο χρόνια ο Ορμπάιθ αλλά και πάλι δεν γράφτηκε τίποτα προφανώς επειδή και πάλι όλως τυχαίως ακολουθούσε ματς με τον Παναθηναϊκό. Να θυμίσω ότι στο ίδιο γήπεδο πέρσι είχε χτυπηθεί ο Μαυρίας, αλλά ο διαιτητής είχε βάλει δυναμόμετρο και διέγνωσε ότι «τον χαστούκισε ελαφριά» με αποτέλεσμα η καμπάνα να είναι πρόστιμο κάτω από δέκα χιλιάδες . Ένα πρόστιμο ρουτίνας για τον Παναθηναϊκό, από αυτά που τρώμε για υβριστικά συνθήματα.

Ας σταματήσει επίσης αυτό το τσουβάλιασμα για το τι γίνεται στη Λεωφόρο γιατί στη Λεωφόρο και τιμωρούμαστε και δεν γίνονται αυτά που μας κατηγορούν. Στο πρώτο ματς για παράδειγμα ο μοναδικός φουσκωτός που υπήρχε ήταν στον πάγκο του ΟΦΗ και από εκεί ξεκίνησε ότι ξεκίνησε χωρίς όμως και πάλι να πειραχτεί κάποιος άνθρωπος των φιλοξενούμενων. Είναι γενικότερη αυτή η τακτική του τσουβαλιάσματος και προσφάτως την είδαμε και με την διαιτησία. Μια φάση φωνάζει ο ΟΦΗ, μία ο Παναθηναϊκός και τέλος. Μα εμείς δεν φωνάζουμε μόνο για το πέναλτι του ΟΦΗ, φωνάζουμε συνολικά για τη διαιτησία μετά το ματς και οι φάσεις που δικαίως στεκόμαστε είναι πάμπολλες.

Είναι αστείο λοιπόν να λέγεται ότι ο Παναθηναϊκός η υπερβάλει μέσα από αυτά που γράφει το σύνολο των ΜΜΕ. Η δουλειά μας είναι να βγαίνουμε και να επικοινωνούμε όλα όσα γίνονται και όχι να λέμε ψέμματα. Είδατε να λέμε κάτι που δεν ισχύει;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα