Για ρεκόρ διαφοράς ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Για ρεκόρ διαφοράς ο Ολυμπιακός

bet365

Στο +14 βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ, βάζοντας... πλώρη για να πάρει το πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη διαφορά που έχει καταγραφεί ποτέ.

Η νέα βαθμολογική απώλεια του Δικεφάλου του Βορρά, αυτή τη φορά στα Χανιά με την ήττα από τον Πλατανιά, επέτρεψε στους Πειραιώτες να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο. Αισίως 14 βαθμούς πάνω από τους Θεσσαλονικείς το συγκρότημα του Μίτσελ, που πλέον στοχεύει σε ακόμα ένα ρεκόρ τη φετινή σεζόν, αυτό της κατάκτησης του πρωταθλήματος με τη μεγαλύτερη διαφορά που έχει καταγραφεί ποτέ.

Τα πρωτεία μέχρι στιγμής ανήκουν στον Παναθηναϊκό που τη σεζόν 1994-95 είχε φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου όντας στο +16 από τη 2η θέση και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το περιθώριο στις 12 αγωνιστικές που απομένουν να ξεπεράσουν και αυτή την επίδοση, γράφοντας ιστορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα