Ένταση και αμοιβαίες εξηγήσεις

Δημήτρης Τομαράς
Ένταση και αμοιβαίες εξηγήσεις

bet365

Οι Σάμαρης και Θεοδωρίδης έλυσαν στην ανάπαυλα του αγώνα την μεταξύ τους παρεξήγηση. Με τον Σφακιανάκη αλλά και τον Μπικέι τα είχε ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Ένταση υπήρξε στην διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό ανάμεσα σε Γιώργο Θεοδωρίδη και Ανδρέα Σάμαρη. Οι δύο παίκτες είχαν έντονη λογομαχία μετά από... μονομαχίες τους με τον Στέλιο Σφακιανάκη μάλιστα να έχει ενεργό ρόλο στην συζήτηση που έγινε. Η παρεξήγηση πάντως έλαβε τέλος μετά το πέρας του Α' μέρους όταν και ο Θεοδωρίδης με τον Σάμαρη πήγαν αγκαλιασμένοι στα αποδυτήρια, έχοντας δώσει ο ένας στον άλλον τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Όσο για τον Σφακιανάκη ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τα... πυρά του κόσμου για τις διαμαρτυρίες και τις αντιδράσεις του. Στο στόχαστρό του βρέθηκε και ο Μπικέι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα